Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra szakkifejezés, ha egy lánynak a meleg fiúk jönnek be vagy egy fiúnak a leszbi lányok?
1-es, elég nagy badarságot írtál. Az aszexuális a szexuális érdeklődés hiányát jelenti, azaz amikor valakit egyáltalán nem vonz a szex se férfival, se nővel.
Kérdező: A gyakoriságát tekintve valójában nem olyan ritka, hiszen az, ha valaki meleg/leszbikus, nem zárja ki azt, hogy egy ellenkező nemű ne kedvelje meg. Ez kb olyan, mint amikor egy nő megkedvel egy már foglalt férfit vagy fordítva.
Köszönöm.:)
Én mondjuk többé-kevésbé kizárólagossággal értettem ezt, vagy fokozott érdeklődéssel.
1 Azért nem lenne aszexuális a lány, mivel lefeküdve a meleg sráccal. És ha a srácnak csak a leszbik jönnek be, heterócsajok nem, akkor heteró?
2 Dejó, ezt nem tudtam.
3 Igen, bár én kifejezetten arra a spéci esetre gondolok ha valaki nem megismeri a meleg illetőt, és idővel megkedveli, hanem általánosságban rágerjed a melegekre.
4 A heteró lányoknak a heteró fiúk jönnek be. Akkor már inkább pánszexuálisnak mondanám, az foglalja magában a heterótól eltérő szexualitású emberekhez való vonzódást tudtommal, lehet tévedek.
a meleg fiúnak is ugyan az a neme, mint egy heteronak. fiú ilyen szempontból nincs különbség. tudnék én neked olyan meleg fiút mutatni, aki tuti nem jönne be:D nyilván válogatsz azért. mert a fiút nézed és nem az orientációját. heteró vagy tehát fiúk jönnek be. sehol sincs karóhoz kötve, hogy az a fiú is heteró lesz. miért ha egy helyes srácot látsz, akkor addig nem jön be amíg heteronak gondolod aztán ha megtudod h meleg, akkor hirtelen tetszik? az nem egy másik szexuális orientáció, hanem valaki pszichés,lelki probléma miatt akarsz távol maradni az olyan fiúktól akiknek te is kellenél...pszichológus.
nekem is van csomó helyes meleg haverom, akik nyilván bejönnek mert nem vagyok vak:D ettől még nem más a szexuális orientációm...
Valami ilyesmi. Az eredete az nem tartozik szorosan ide, csak az érdekelt, van-e rá fogalom, mert szerintem lassan illene elnevezni. (Már csak a yaoi-kultusz kapcsán is, aminek persze megint lehetne elemezni a lélektani hátterét,stb - viszont létező jelenség, és elég súlyos tömegeket megmozgat) Tulajdonképpen a bölcseleti-nyelvtudományi kategóriában is feltehettem volna ezt a kérdést, de reméltem itt több a szaki.
Nosza alkossunk erre egy szót.:D
Meleg lelkületű nő, leszbikus lelkületű férfi.
Nem a testünk határozza meg hogy mik vagyunk, és mihez vonzódunk. Egyeseknek ezt épp azért nehéz megérteniük, mert túl egyszerű.
A "The L word" című sorozatban Lisa(aki férfi) például egy leszbikus lelkületű férfi.
A "Romeos" című filmben a főszereplő nő pedig nemváltoztató műtétbe vág bele, majd vágyai meg is valósulnak miután boldog kapcsolatban él egy meleg sráccal. Ha kíváncsi vagy a témára ajánlom nézd meg.
És nem csak a filmekben van jelen ez a dolog, nagyon is valós. Már régóta van neve, csak ebben az országban, ezen a téren nem sokan tájékozottak.
Pont ez az árnyaltság érdekelt. Amúgy hallottam már az ominózus karakterről, köszi.:)
(Talán nem a legjobb példa, de a parafíliák közt feljegyeznek olyat, hogy Andromimetophilia, a transz férfiakhoz való vonzódás, Gynandromorphophilia és Gynemimetophilia a transz nőkhöz való vonzódás, Transvestophilia a transzvesztitákhoz való vonzódás, és Heterophilia a heterókhoz való vonzódás.. azért csodálom hogy épp a saját nemük iránti vonzódók iránti vonzódás nincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!