Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Biszexuálisnak mondta magát, most bevallotta, hogy igazából meleg.29 / L
Nagyon szeretem, neki nincs senkije csak én, nem akarja felvállalni a másságát, azt szeretné, ha együtt maradnánk, szex nélkül és nekem se legyen senkim.
Nem tudom mit csináljak, van valaki aki itt esetleg átélt hasonló szituációt, hogyan működött egy ilyen kapcsolat? Van ennek jövője?
A vonzalomnak több fajtája van, nem csak szexuális. Attól, hogy valaki nem vonzódik a másikhoz így, de mondjuk romantikusan és esztétikailag igen, simán működhet a párkapcsolat. Nem a szex a világ közepe. Van jövője, ha akarod.
De azt ne ő szabja meg, te mit kezdesz az életeddel.
ez már régen nem a szeretetről szól.
szimpla kötődés, semmi más.
egyébként ahogy látom, te vele akarsz maradni, mind1 itt ki mit mond.
szóval nem értem a kérdésed, csak panaszkodni szeretnél?
egyébként a te életed, azt csinálsz amit jónak látsz.
Nem igazán értem. Ha meleg és szex nélkül maradnátok együtt akkor tényleg legfeljebb barát tudsz lenni. Ha nem éltek együtt akkor ez már most is így van ezek szerint. Talán megszánt eddig néha intim együttléttel és most már ennek is lőttek?
Persze végig aszsisztálhatod a meleg kapcsolatait, elég fura lesz végig hallgatni kivel mit hogyan, te meg ott árválkodsz... hát kinek mi a boldogság, nekem biztosan nem ez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!