Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tovább? Biszexuálisnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Biszexuálisnak mondta magát, most bevallotta, hogy igazából meleg.29 / L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, neki nincs senkije csak én, nem akarja felvállalni a másságát, azt szeretné, ha együtt maradnánk, szex nélkül és nekem se legyen senkim.

Nem tudom mit csináljak, van valaki aki itt esetleg átélt hasonló szituációt, hogyan működött egy ilyen kapcsolat? Van ennek jövője?

2015. okt. 30. 13:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled már mint nő, de akkor se legyen mással szexuális kapcsolatod???

Ő meg rácuppanhat más cerkájára???

Hülyét csinálsz így magadból, ne tedd!

2015. okt. 30. 15:10
 22/41 A kérdező kommentje:
Neki sincs kapcsolata mással.
2015. okt. 30. 15:13
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem képes belédszeretni.

Minek van-e jövője?

2015. okt. 30. 15:15
 24/41 A kérdező kommentje:
Szeret engem. Egy szexmentes kapcsolatnak van-e jövője,ha egyébként minden más működik, ez volt a kérdés.
2015. okt. 30. 15:16
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha aszexuálisok lennétek, akkor működne a szexmentes kapcsolat, de a kapcsolathoz szerintem kell a közösülés, legyen az meleg, vagy hetero párkapcsolat... Próbálkoztam sráccal akinek nem ment a szex... viszont én nem vagyok meg nélküle... Szóval szerintem csak fájdalom lesz a vége...
2015. okt. 30. 15:26
 26/41 anonim ***** válasza:
98%

#18 Nagyon fájt és dühített, amit mondtál. Csak a tudat nyugtatott meg, hogy nincs igazad.

A szerelemnek köze sincs a szexualitáshoz. A szerelem romantikus vonzalom. A romantikus vonzalom pedig nem szexuális vonzalom. Két különböző dolgról van szó. Ergo, aki aszexuális, ergo nem vonzódik senkihez szexuálisan, vonzódhat romantikusak bárkihez - feltéve, hogy nem aromantikus. Nem minden aszexuális aromantikus.

Plusz, meglepi, az aszexuálisok is érezHETnek szexuális vonzódást. Olvassatok a témával kapcsolatban.

2015. okt. 30. 15:33
 27/41 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privát üzenetet és ez választ adott a kérdésemre. Ezúton is köszönöm neki, mert igaza van. Az emberek túlértékelik a szexualitást. Valóban így van. Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Köszönöm a választ még egyszer!
2015. okt. 30. 15:34
 28/41 anonim ***** válasza:
82%
Létezhet kapcsolat szex nélkül, de csak akkor, ha azért nincs szex, mert egyik fél sem kívánja. Nálatok nem ez a helyzet. Ő is kívánja férfiakkal meg te is férfiakkal, de mindketten lemondotok erről csak azért, hogy együtt maradhassatok. Rövid távon lehet, hogy működik, de egy idő után hiányozni fog mindkettőtöknek a szex és valamelyikőtök biztos, hogy véget vet a kapcsolatnak vagy pedig kikacsingat belőle. Ha nem vagytok aszexuálisak, nem fogjátok tudni feladni a szexet életetek végéig.
2015. okt. 30. 16:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy szexelsz alkalmanként másokkal, hogy nem tudja meg, akkor van jövője a kapcsolatotoknak.
2015. okt. 31. 12:03
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy balesetben megsérülne, és képtelen lenne rá, hogy szex legyen köztetek, elhagynád?
2015. okt. 31. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!