Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony vagy a duci fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony vagy a duci fiúk jönnek be több lánynak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 11:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Kinek mi, nekem a vékonyak, de azért ne olyan vékony legyen, hogy egy nagyobb szél ketté törje.
2015. szept. 23. 11:38
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a kifejezetten soványak, de több barátnômnek a ducibbak.
2015. szept. 23. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Vékony/sportos. 19/L
2015. szept. 23. 11:51
 4/21 anonim ***** válasza:
27%

Lövésem nincs egy nő mi alapján dönt. Pl van egy sportos, de nőcsábász pasi aki a hűség fogalmát sem ismeri meg van egy kicsit mackós aki hűséges, őszinte, kedves.

A legtöbb nő inkább a sportost választja mert az jobban néz ki. Teljesen logikus nem?

2015. szept. 23. 12:23
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
# 4: Miért, válassza azt, akihez nem vonzódik? Fuck logic.
2015. szept. 23. 12:27
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyik véglet sem jön be, átlag-sportos, nem izompacsirta, nem sovány, nem kövér, én is mozgok rendszeresen, nem akarok azért harcolni, hogy a párom felálljon a fotelből és megmozduljon a saját egészsége érdekében, viszont fontosnak tartom, hogy az ember legalább maga miatt mozogjon.
2015. szept. 23. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:
91%

És te honnan a fenéből tudod, hogy a sportos, az nem hűséges, a mackós meg az?

Na, ezt mi alapján írtad ide? Magyarázd ezt meg nekem légyszi!

Talán magadból és a saját tapasztalataidból vontál le egy értékelhetetlen következtetést?

2015. szept. 23. 12:38
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok se kigyúrt állat se mackós. Csak láttam már azért pár kapcsolatot. Egyébként ez nem általánosítás volt. Oda írtam az elejére hogy Pl. Ezzel nem a lengyelekre céloztam ha nem esett volna le. Teljesen átlagos példa volt, semmi több. Csak vicces mikor panaszkodik egy lány v fiú hogy megcsalta a párja, közben pontosan tudja milyen ember.
2015. szept. 23. 12:45
 9/21 anonim ***** válasza:
4# mivel nekem nem jönnek be a ducik nem közülük választom ki a párom. Ha nincs szexuális vonzalom semmi értelme. A vékony/sportos/átlagosak közt pedig van olyan aki hozzám való. Így érthető?
2015. szept. 23. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:
Lányok, a 175 cm, 70 kg elfogadható?
2015. szept. 23. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!