Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj hogy egy 16 éves lánynak a 20év fölötti pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 22:32
1/10 anonim válasza:
Inkább Vice Versa. Az emberek rögtön perverz állatnak hiszik a csávót. 15/F
2/10 anonim válasza:
Mert örökké ilyen kérdések mennek itt,azért.
3/10 anonim válasza:
Azert mert igy a 16-18eves srácok csaj nelkul maradnak
17/f
De gondolkozhatnal mielott kerdezel
5/10 anonim válasza:
Nem baj, én szeretem a 16-17es korosztályt :) 27/F
6/10 anonim válasza:
azért mert én 30 felett vagyok, de ha belefér.. :)
7/10 anonim válasza:
Nem baj. Különben is a te dolgod, másnak semmi köze hozzá. Nem kell azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak. Nekem is jóval idősebb a párom, az a lényeg, hogy a család mindkét oldalról elfogadta, innentől más mondhat és gondolhat amit akar. :D Nekem tizenéves fiúcska akkor se kéne, ha az egyetlen hímnemű a földön ahhoz a korosztályhoz tartozna. Inkább szűzként halnék meg. :'D 17/L
8/10 anonim válasza:
Jól írta az egyik válaszoló. Mert a korban hozzádillőknek pont nem lesz emiatt barátnőjük.
Attól is függ, mennyivel van 20 fölött. Én 21 vagyok, szerintem ez a felső határ.
De ha mondjuk 25 éves, akkor ennek olyan kihasználás feelingje van. A kettő kor valahogy semmilyen tekintetben nem egyezik. Más kor, más élettapasztalat, más szemlélet, más igények, stb.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Több ilyen lány kellene. 34/F
10/10 anonim válasza:
Viszket nekik ott, gondolom a 20+ pasiknak sincs ellenére a szűk p.na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!