Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel a suliban találkoztam szeptember végén, és nem sokra rá össze is jöttünk. Minden csodálatosan ment, kivéve a mostani időszakot.

A barátnőm egyre jobban kezd furán viselkedni, és sokkal másabb, mint korábban volt.

A barátnőm megnézte a telefonját, és véletlen egy másik facebookba volt bejelentkezve. Azonnal elrántotta az üzenetektől, és nem engedte, hogy nézzem. Azt mondta, hogy a barátnője kamu facebookja, de láttam, hogy valami fiúk vannak ott.

Korábban is tapasztaltam már, hogyha kérdezek valamit, ami a kapcsolatunkról van például, akkor nem néz a szemembe, lehajtja a fejét és furán viselkedik akkor, mikor például mondja azt, hogy "fontos vagy nekem".

A családja otthon kicsit rosszul bánik vele, rajta vezetik le a haragjukat.

Előre is köszönöm!

2016. nov. 16. 22:20
 1/6 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy érdekel téged, hogy miért ilyen fura mostanában, és ha valami problémája van oldjátok meg ketten.
2016. nov. 16. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
A szöveg vége miatt, lehetne az is, hogy azért nem néz a szemedbe mert félénk és fél.Nyugtasd meg, beszélj vele, hallgasd meg a gondjait és próbáld orvosolni.Lássa, hogy számíthat rád!
2016. nov. 16. 23:12
 3/6 A kérdező kommentje:
De akkor az, hogy az utóbbi időben megváltozott, illetve az a kamu facebookos eset nem utal arra, hogy megakar csalni? :\
2016. nov. 17. 14:24
 4/6 anonim válasza:

az nem olyan biztos hogy meg akar csalni

uljetek le beszeljetek meg nyugisan

en a ferjemmel szembe lattam ezeket es megbeszeltuk kiderult nem is akart megcsalni csak problemaja volt.

2016. nov. 17. 14:34
 5/6 anonim válasza:

Egyszerű a válasz. Mond meg neki hogy magyaráza meg a dolgokat.

De haver nem hiszem hogy az a barátnője face volt...

2016. nov. 17. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel a kérdés a Tini párkapcsolatok kategóriában van, a csaj nyilván nem veled szándékozik leélni az életét. Ilyenkor nincsenek kőbe vésve a szabályok és a párok. Veled barátkozik, de szívesen venné a szomszéd Pista közeledését. Keres, próbálkozik. Ismerkedik a határaival. Tudom, rosszul esik neked, de ebben nincs semmi kivetnivaló.
2016. nov. 17. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!