Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátnőm?
A barátnőmmel a suliban találkoztam szeptember végén, és nem sokra rá össze is jöttünk. Minden csodálatosan ment, kivéve a mostani időszakot.
A barátnőm egyre jobban kezd furán viselkedni, és sokkal másabb, mint korábban volt.
A barátnőm megnézte a telefonját, és véletlen egy másik facebookba volt bejelentkezve. Azonnal elrántotta az üzenetektől, és nem engedte, hogy nézzem. Azt mondta, hogy a barátnője kamu facebookja, de láttam, hogy valami fiúk vannak ott.
Korábban is tapasztaltam már, hogyha kérdezek valamit, ami a kapcsolatunkról van például, akkor nem néz a szemembe, lehajtja a fejét és furán viselkedik akkor, mikor például mondja azt, hogy "fontos vagy nekem".
A családja otthon kicsit rosszul bánik vele, rajta vezetik le a haragjukat.
Előre is köszönöm!
az nem olyan biztos hogy meg akar csalni
uljetek le beszeljetek meg nyugisan
en a ferjemmel szembe lattam ezeket es megbeszeltuk kiderult nem is akart megcsalni csak problemaja volt.
Egyszerű a válasz. Mond meg neki hogy magyaráza meg a dolgokat.
De haver nem hiszem hogy az a barátnője face volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!