Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? :o Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy új baratom 15éves , amióta megszülettem ismerem ,mindig is jóban voltunk . Majd ezelőtt 3-4hónappal komolyabban érdeklődött felőlem ,rám irt ,többet találkoztunk ,majd a végére összejöttünk . Mar többször próbált megcsokolni csak féltem ,hogy el bénázom és emiatt mindig vissza utasítottam. (Utanna meg mindig kérdezte hogy vele van-e baj,vagy miért nm akarom?!)Ma meg jön nálunk és azt se tudom mit tegyek biztos meg akar majd csokolni.
Valami jo tippet tudnátok mondani csókolozáshoz ? Tudom hogy nem lehet elmagyarázni de legalabb valami tippet tudtok?
l15
2016. nov. 13. 07:48
1/5 anonim válasza:
Az első csoknak nem az a lényege hogy tökéletes legyen! Az első csoknak az a lenyeg hogy megtudod milyen az ha "közelebb" kerültek egymáshoz! Persze a többszörös csókok után már egyre jobban érezni fogod hogy hogyan is lenne a legjobb! En nem mondtam hogy hogyan kell hamem egy kis önbizalmat küldtem neked! És ne parázz rá, hidd el sokkal egyszerűbb mint amilyennek elképzeled!:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2016. nov. 13. 08:25
3/5 anonim 

válasza:

Ahogy az első is mondja, nem kell ráizgulni. De szerintem próbáld meg követni amit ő csinál, vagy csak csináld amit te szeretnél. Hidd el, nem olyan nehéz, sőt pár másodperc után már tudni fogod hogy hogy csináld, összhangban lesztek. Lazulj el, próbáld meg beletenni a csókba az érzéseidet iránta, ezt nem úgy értem hogy próbáld meg megenni, hanem hogy mikor megtörténik akkor bújj hozzá, stb...
4/5 anonim 

válasza:

Nekem augusztusba volt az első és az ilyen ehh volt.. Az első csók mindig fura de ha van érzéked romantikád simán menni fog.. Én úgy csinálom hogy közbe a barátnömnek beteszem a nyelvem a szájába és az ajkát az enyémhez formálom.. Nehéz ezt elmagyarázni.. Ha tényleg nem tudod hogy kell kérd meg a pasidat hogy tanítson meg, azt szeretik a pasik:)) UI: Sok boldogságot :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. nov. 13. 09:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!