Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki bejön,ma taliztunk volna de fejfájásra hivatkozva lemondta a talit.Most éppen facen beszélünk és nem írt vissza a legutolsó mondatomra,pedig látta.Miért csinálja ezt? Le akar rázni?Valamint milyen jelei vannak ha bejövök neki pl egy talin és facen?2016. nov. 8. 21:42
1/7 anonim 

válasza:

Várj még egy picit, majd kiderül!
2/7 anonim 

válasza:

Kérdezd meg tőle hogy, de miéééééért??
3/7 anonim válasza:
Ha bejössz neki mosolyog rád, téged néz, azon van hogy megnevettessen. Szerintem csak egy kicsit összezavarodott, valószínűleg tetszel neki csak még ő se tudja hogy "hova kapjon" adj neki szerintem időt
4/7 A kérdező kommentje:
De nem bírom :( Egyszerűen nagyon sokan csesztek at az agyam es nem akarom hogy ő is csak letiltson :(((((
2016. nov. 8. 21:51
5/7 A kérdező kommentje:
Megcsókolt a múltkori talin meg letapizott..mondjuk akkor kicsit be voltunk csiccsentve..akkor meg volt baratom de szakitottam vele miatta es o ezt meg nem tudja mert gaz lenne ha elmondanam neki es attol is felek hogy akkor mar nem is erdekelnem meg attol is hogy mi van ha csak meg akar b*szni..:(
2016. nov. 8. 21:53
6/7 anonim 

válasza:

Nekem is halálosan fajt a fejem ma ugyhogy...nah jah. A mieert es válaszoló nagyon folidegesitett ugyhogy, mindegy kicsit feszkot levezettem.vagy azert nem irt vissza, mert nem tudott mit válaszolni, de az se elképzelhetetlen, hogy tanul vagy akármi. Amugy jelek kb az, hogy mindig kedves, figyelmes, olyan cuki meg néha nyálas is, de ez megjátszható. Sokat néz a szemedbe, a lábfeje feléd fordul, mosolyog, minél többet mondja a neved, keresi a fizikai kontaktust.
7/7 anonim válasza:
Vagy esetleg elolvasta az üzeneted, de a fejfájás miatt nem volt ereje válaszolni/ vagy csak simán elaludt. Ne aggódj miatta, ha megcsókolt és letapizott aztán meg leakarna rázni téged, akkor meg simán nem ér annyit a srác. Ne magad hibáztasd!:) 14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!