Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit találtok vonzóba egy fiúba? Mi az amitől esetleg megkedvelitek? Mit kellene ahhoz csinálnia hogy megkedveld?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 19:34
1/6 anonim 

válasza:

Figyelmes, megnevettet akkor is amikor tenyleg rossz kedvem van, komolyan is lehet beszelgetni vele, biztonsagban erzem magam mellette, kiall magaert es masokert es persze ertem, olelgetos :) most ennyi jutott eszembe hirtelen :)
2/6 anonim 

válasza:

Én fiú vagyok de megpróbálok segíteni. Minden lány más, mindenkinek más jön be. Vannak akik azt szeretik ha csakúgy instant kedves vagy velük, érdeklődsz irántuk, próbálod megnyugtatni őket. Viszont vannak olyanok akiknek azok kellenek akik másokkal bunkók, pávák stb... Azt mondom hogy légy önmagad, az mindig bejönnek a normális csajoknak, legyél velük kedves de ne túl rámenős, legyen jó kisugárzásod!
3/6 anonim 

válasza:

Legyen olyan akivel bármit meg lehet beszélni. Értelmes és segítőkész. Legyen benne minden hülyeségbe amibe én is benne vagyok. Ne cigizzen, drogozzon, piáljon. Akihez hozzá lehet bújni és nagyon lehet szeretni. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
4/6 anonim 

válasza:

Úgy megkedvelni, mint egy havert, vagy úgy, hogy később akár össze is jönnék vele?
Ha az előbbi, akkor kedves és jóhumorú. Ha utóbbi, akkor a már felsorolt két tulajdonság, plusz figyelmes, udvarias, és nyugodt (mert én is az vagyok, és utálok veszekedni), és az én jólétemet előbbre helyezi a sajátjánál. De a legfontosabb, hogy ezek ne megjátszott dolgok legyenek, mert csak akkor tudom értékelni, ha az év minden napján ilyen, nem csak addig amíg ismerkedünk, vagy mikor épp jókedve van.
5/6 anonim 

válasza:

Ha jólnéz ki és kedves és vicces akk bejön.
De csak akkor tudnék beleszeretni hanem olyan felületes hogy elhiszi minden rendben van, hanem igenis átlát az " álarcomon" és segít. Mert akkor tudom, hogy törődik velem.
6/6 anonim 

válasza:

Eletvidam,humoros,beszedes. Ezek fontosak,mert eleg nagy a szam,es nevetni is imadok. Emellett mindenrol lehessen vele beszelni,alljon ki mellettem,erezzem,hogy fontos vagyok neki. Ezt talan meg senki nem irta elottem,de az is fontos,hogy el tudjam engedni magam elotte. Ne varja el,hogy az ev minden napjan gyonyoru es tokeletes legyek,igenis elofordul,hogy nincs kedvem sminkelni vagy gondosan osszevalogatni az aznapi szettemet. Illetve ha jol kijon a barataimmal,az hatalmas plusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!