Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem vagy csak ragaszkodás?
2 éve egy rendezvényen találkoztam egy sráccal,szemezgettünk,majd ő rám is köszönt, mosolygott,szóval nekem picit úgy tűnt,mintha szimpatizálna velem. :D Nagyon tetszett a srác,és a kövi hónapban ugyanott le is szólított,de a körülmények és az időhiány miatt csak 2-3 mondatot válthattunk egymással. :/ Azután már többé nem láttam,de a nevét megtudtam,így Facebookon folyamatosan követem,hogy mi történik vele,de bejelölni nem mertem,és ráírni meg végképp nem,mi van,ha tolakodásnak venné? (Bár lehet,hülye vagyok.) Megtudtam,hogy elköltözött másik városba,kb. 1 éve,de azóta is mindennap gondolok rá, Pestre is izgatottan megyek,hogy hátha valahol beléfutok egy csoda folytán, de tudom,erre kicsi az esély.Ha eszembe jut,mindig jó kedvem lesz, és igazából nincs olyan nap,hogy ne gondolnék rá,habár tudom,hogy ő már lehet,rég elfelejtett.Remélem,nemcsak én reagálom túl ezt az egészet, ő szólított le engem annak idején,és remélem,nemcsak beképzelem magamnak,hogy tetszettem neki. Szerintetek? Csak ragaszkodom hozzá,esetlegesen szeretem így látatlanból is?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!