Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk szerintetek milyen lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk szerintetek milyen lehet egy vekony, alacsony barnahaju es szemu lany? 15/L.

Figyelt kérdés

Aki szeret beszelni es nevetni eloszor kicsiz zarkozottabb, nagyon ragaszkodo es kisse makacs.

Bocsi az ekezetekert.

2015. okt. 24. 13:12
 1/8 anonim válasza:
100%
cuki :)
2015. okt. 24. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyan mint egy vékony, alacsony barna hajú és szemű lány, aki szeret beszélni és nevetni, igaz először kicsit zárkózottabb, de nagyon ragaszkodó és kissé makacs.

Ennyi alapján, egy szóval kifejezve: Aranyos.

2015. okt. 24. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas, ha ilyen semmitmondó kérdéseket ír ide ki.
2015. okt. 24. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
én elfogadnám :) 16/F
2015. okt. 24. 13:43
 5/8 anonim válasza:
Aranyos lehet, de hát leírás nem mond sokat. Az arca is fontos. Meg sok más is.. A szöveg alapján lehet abszolút szimpatikus, aranyos lány, de akár az ellentéte is.
2015. okt. 24. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen vagyok :'D

15/L :DDD

es bocsi, hogy válaszoltam, lattam, hogy fiuktol vártal választ

2015. okt. 24. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy miket írkálsz le magadról.. Úgy is az számít hogy nézel ki. Az első (külső) benyomás számít, lehetsz te a világ legaranyosabb csaja is, ha nem jössz be a srácnak nem számít milyen vagy. Persze ugyanez igaz vica versa.
2015. okt. 24. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
jó lehet, de ezalapján lehetsz bombázó és bányarém is
2015. okt. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!