Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
Az van hogy tavaly osszejottem egy fiúval. Mivel nem nagyon tudtuk megoldani a találkozást,így elhidegültünk egymástól és szétmentünk. Már a mostani időkben lett egy barátnője. Akkoriban sokat beszéltünk és meg is változott. Mikor szétmentek azt mondta nem szereti. Szépen lassan egyre többet beszélgettünk. Jobba lettünk mint amikor tavaly együtt voltunk. Végül megkérdezte ,hogy leszek e újra a barátnője. Igent mondtam így együtt voltunk. De! Egyik nap találkoznánk így nagyobb társasággal amiben a volt barátnője is benne van. Mikor odaértem alapból a lányon az ő kardigánja volt. Nem szóltam semmit. Voltak már eléggé félreérthető kommentek így is oár kép alatt arra se szóltam semmit. Viszont amikor oda néztem rájuk egyik pillantban csak úgy azt láttam hogy igen hosszan és szorosan ölelik egymást. Itt elvesztettem a türelmem és elmentem egy szó nélkül a társaságból. Mondta nekem hogy ő nem érez a lány iránt semmit de nagyon nem úgy láttam. Még aznap este leírta hogy véget akar vetni ennek az egésznek és ne folytassuk. Teljesen összeomlottam. Nagyon nagyon fájt. Haragudtam rá mert a többiektől megtudtam hogy miután elmentem onnan rögtön lekapták egymást és egész este mást sem csináltak. A lányt soha többé nem akarom látni mert a barátnőmnek hittem viszont a fiú elkezdett hiányozni így kibékültünk ha lehet így mondani. Tudja hogy haragszom rá és veri a fejét a falba de még mindig az van hogy a lánnynal nagyon közel vannak egymáshoz. Vissza szeretném kaoni a fiút de fogalmam sincs mit tegyek. Ötletek?2016. nov. 5. 22:06
1/2 anonim 

válasza:

nekem erre egyetlen nagyon egyszerű kérdésem lenne csak válaszként... miért vagy saját magad ellensége? mégis minek szivatod magad? csak ebben a rovid sztoriban ugy 3x okozott neked fajdalmat és te vallalnal egy negyediket is? kapj észhez és mond neki hogy a lof**znak is van vege es hajtds el melegebb eghajlatra...kerdesedre valaszolva ha vissza akarod kapni ne beszelj vele hagyd hogy hianyozz neki ha vissza akar kapni el fogja erni ha meg nem akar akkor is csak jol jarsz... de en meg mindig azt tennem amit az elejen leirtam ez csak a kerdesedre a valasz
2/2 anonim 

válasza:

A helyedben nem jönnék vele össze többet. Csak fájdalmat okoz neked. Nem éri meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!