Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Na szóval én egy hungarista 15 éves lány vagyok.így is öltözködöm,ilyen zenéket hallgatok stb.A középiskolába ahova mentem jött egy cigány srác is.Első nap ugye ünneplőben kellett menni,így nem láthatta a nagy-magyarországos pólómat.Nagyon sokat szemeztünk,egymás mellé ültünk és a srác elkísért haza.Másnap bár kicsit aggódva,de mégis felvettem a nagy-magyarországos pólómat.A cigány srác amint meglátta,hogy így öltözködök nem köszönt nekem és azóta szóba. Sem áll velem.Nagyon szeretem ezt a srácot és még az elveimet is hajlandó vagyok feladni érte.A gondokat tetőzi az is,hogy a családom is úgy gondolkodik mint én és valószínűleg kitagadnának ha összejönnék a fiúval.Most mit csináljak?Hogyan érjem el,hogy belém szeressen a fiú?Ha sikerül hogy fogadtassam el a családdal?2016. nov. 4. 20:02
1/5 anonim 

válasza:

Úgy, hogy leültök és szépen megbeszélitek.Látod mennyit ér ez az elv?Semmit.Most legalább érzed.Beszélgess, barátkozz a sráccal!Mondd el neki az érzéseidet!A szüleidnek is azt mondd amit a srácnak.
2/5 anonim 

válasza:

Rómeó és Júlia, 2016 magyar rögvalóság felvonás.
Sajnos hungarista pólót húzni kb. egy őszinte vallomás arról, hogy egy xenofób, nacionalista, szoftosan rasszista, múltban élő, konzervatív idióta vagy. Ez nem csak a cigány fiúkat taszítja, mint a mágnes, hanem mindenkit, aki felvilágosult embernek tartja magát. Az első lépés, hogy megszabadulsz ezektől a cuccoktól, aztán pedig összeszeded a bátorságodat (a sziriuszi szívcsakra őrzők és árpád népének aranyvérű sarjaként talán nem jelent gondot!) és beszélsz vele.
3/5 anonim 

válasza:

En mint cigany ugy gondolom hogy veled nincs semmi baja. Csak fel, mivel tudja hogy a szuleid annak sem orulnenek ha baratkoznatok, lehet a te erdeked miatt nem foglalkozik ugy veled hogy konnyebb legyen. Szerintem ne eroltesd a dolgot, nekem altalanosba 2 full osmagyar gardista rasszista osztalytaraam volt, az egyikkel rendszeresen verekedtem, a masik a legjobb baratom volt es o be is vedett mindig.
4/5 anonim 

válasza:

Lehet hogy a te csaladod elis fogadna a fiut, de nem biztos hogy az o csaladja is elfogad teged.
5/5 anonim válasza:
Némi igazság van abban amit az egyik előttem író leírt...
Ha hajlandó vagy feladni az elveidet, meg ilyenek, akkor tényleg az a legjobb ha beszélsz vele. És igen, azzal is egyetértek, hogy most legalább érzel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!