Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Több fiú is volt, aki szeretett volna jobban megismerni, viszont senkinél nem éreztem azt, hogy lehetne több is. Most azonban egy olyan srácot ismertem meg, aki régen (mikor még nem beszéltünk) teljes mértékben az esetem volt, de végül csak most ismerkedtünk meg.
A probléma pedig az, hogy biszex vagyok. Önmagában nem okozna akadályt a kapcsolatunk kialakításában, de a lányokkal való "plátói szerelmemet" nem akarom és nem is tudnám feladni egy fiú miatt. Ez persze hülyeség, mert tudom, hogy lánnyal soha nem jöhetne össze barátságnál több, a környezetemben pár emberen kívül senki sem tudja, hogy a lányok is érdekelnek.
Jó lenne, ha el tudnék vonatkoztatni ettől az érzéstől, és végre esélyt adni a fiúknak is, mert habár úgy érzem, a lányok jobban érdekelnek, hosszútávon mégis szerencsésebb lenne fiúval megpróbálni. Ez a srác pedig helyes, aranyos, figyelmes, egy igazi főnyeremény.
Mit tehetnék?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!