Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy lány az évfolyamon, korábban osztálytársak voltunk, és már kb. 1 éve bele vagyok esve. A barátnőivel is jóban vagyok, van is egy barátnője aki mostanában egy másik sráccal chatelget és ez elég furán ért. Talán féltékeny lennék? Mit gondoltok róla?
2016. okt. 14. 23:32
 1/2 anonim válasza:
légy férfi , beszelj vele , hivd el randizni vagy csak siman talalkozni ahol beszelgettek es ketten vagytok.
2016. okt. 15. 06:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha felmerult benned az hogy feltekeny vagy akkor biztos az vagy. Ez alatamasztja hogy guri erzes volt. Tudom nekem is regen ez volt

Nem akartam magamnak bevallani. De ma mar nem erdekel. Gelvallalom ha feltekeny vagyok.

2016. nov. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!