Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Valaki tud tanácsot adni? (Többi lent) 15/l
Ezek szerint nem érzed magad valami jól. Valóban, ha megfordul a fejedben, akkor nagyon elkéne gondolkodni rajta, hogy lépj túl rajta. Ha összejön valakivel, az már nem a Te dolgod, hanem az övé. Ha otthagyod, és két nap múlva, vagy 3 hét múlva már mással van, akkor ez róla is szól.
Ha elhagyod, akkor meg ne akarj 3 perc alatt túl lenni rajta, hagyd, hogy leülepedjen a dolog, gyászold meg. Ha ez 5 hónap akkor annyi, ha meg 1 év, akkor meg legyen annyi. Nem kell siettetni semmit, de ha vele mardsz, akkor az biztos, hogy jó? Elvesztegetett időnek hívom én azt, amikor tudom, de mégsem teszem. Az életem meg eközben elmegy, és azt fogom mondani, de nagy bolond vagyok, mert mi lett volna, ha megteszem? De nem tettem, így soha nem derül ki. És inkább állok térdik a kakiban és várom a csodát. Hát csoda, az nincs, legalábbis magától nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!