Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajban vagyok miatta, elképzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok miatta, elképzelésem sincs, mit kellene tennem. Valaki valami használható tanácsot?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, még magam se hiszem el ezt a sztorit. Volt egyszer egy szeretőm, akivel már hónapok óta nem láttuk egymást, néha felhívott telefonon, hogy elmondja, mennyire szeret. Néhány napja jött tőle egy sms, hogy bajban van, beszélnünk kell. Nagy nehezen kinyögte, hogy valami alvilági alakokkal üzletelt, tartozik nekik, akik azzal fenyegették meg, hogy x időre adja meg a pénzt, különben engem fog baleset érni. Mondtam neki, hogy ez klassz sztori, tudja, kinek mesélje. Nagyon be volt sz.a.rva, bizonygatta, mi mindent tudnak rólam az "üzlettársai". Igazából még mindig sántít számomra a története egy-két ponton, de hajlamos vagyok hinni neki, mert nem először keveredett bajba. Hogy miért éppen velem fenyegették meg, az rejtély. Én először arra gondoltam, úgy akar érdekeltté tenni a pénzszerzésben, hogy ugye a saját bőrömet kellene mentenem, de hát annyiszor hazudott már, hogy képtelen vagyok hitelt adni a szavainak. De azért ha nem muszáj, nem akarnék az árok partján heverni vérbe fagyva. Hja és természetesen nehogy rendőrhöz menjek, mert kábé kiirtják a családomat a kedves ismerősei.

Van valakinek ötlete? Mármint a kötelező "napi kamu"-körökön túl. Most az van, hogy gondolta, jól besz..rat, és ijedtemben segítek neki, vagy tényleg véres lófej lesz az ágyamban holnap?

2016. aug. 8. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Én első körben jelenteném a rendőrségen.
2016. aug. 8. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
En is a rendorsegre mennek.
2016. aug. 8. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
ha hónapok óta nem kavartok nem hinném ,h pont téged pc-ztek volna ki. Na meg ha ő nem fizet miért nem őt verik meg? Ez fura nekem is mindenesetre egy közeli barátnak tuti elmondanám ahova esetleg elköltözhetsz egy x időre
2016. aug. 8. 17:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Akár még ismerhetnek is, nagy visszhangja volt a "kapcsolatunknak" anno. És erős a gyanúm, hogy azért nem őt fogják megverni, mert ezek nem verekedős típusok, hanem olyanok, akik nem téged bántanak, hanem mondjuk elgázolnak valakit, aki miatt odaadnád a fél karodat. (Vagy őt is megagyalják, meg mondjuk engem is. De jah, én is ilyesmiben reménykedem, hogy nem annyira hihető a történet.)
2016. aug. 8. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Ohhh... Hagyjadmár ezt az egèszet egy nagy kamu nehogy elhidd már.. Az alvilági alakok nem tèged fognak elővenni ha problèmájuk adódik, hanem azzal akivel gondjuk van, mindenáron de kifacsarják belőle a tartozást, mivel ez az ő dolguk, nem fognak belerángatni pluszba mèg egy másik embert. Igy akar pènzt szerezni a volt szeretőd.

Ne menj a rendőrsègre mert kiirtják a családodat=ne menj a rendőrsègre mert kiderül hogy átvert ès mekkora csalo, hogy maskor is kamuzzon valamit hogy majd adj neki pènzt. Amugy mennyit kèrt?

2016. aug. 8. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a pénzedet akarja kicsalni ezzel a szánalmas fenyegetéssel.Hajtsd el a francba.
2016. aug. 8. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj a rendőrségre! Nemcsak magad miatt, hanem lehet, több vasat tart a tűzben. Lehet, másik barátnője már nyitja a bukszáját...
2016. aug. 8. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
5# vagyok. Igy igaz 7# válaszoló az is lehet hogy a másik csaj miatt. De szerintem az lenne a legjobb ha kizárná a volt szeretőt az èletèből a kèrdező ès nem nyitna neki ajtót, fel se vennè neki a telefont. Azt ha igaz is valami ebből legalább megtanulja egy èletre hogy kivel keveredik báilyen üzleti dologba. Amúgy nekem is volt egy kisèrtetiesen hasonló dolog a volt szeretőmmel szinte ugyanez volt a szituáció csak ő meg is mondta az "gengszter" nevèt csak nem gondolta hogy ismerem is. Odamentünk hozzá a volt szeretőm lakásához, kinèzett az ablakon de ajtót elfelejtett nyitni nekünk :D azóta szóba se áll velem
2016. aug. 8. 20:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Az már a másik barátnője dolga, mit nyit neki.

Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.

2016. aug. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!