Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy evfolyamtarsam. Az a tipikus "meno, elvezi az eletet" kategoria. Amikor vele van oram a kozelembe szokott ulni. Vagy ha nem vagyok ott: pl teremcsere miatt akkor a helyemre ul. Ha szunetben a barataival beszelget szinte biztos, hogy ram nez. En meg allok ott semmi erzest mutatva es mintha eszre sem vennem.:/ na mindegy, nem ez a lenyeg. Amikor elmegyunk egymas mellett az nagyon kellemes erzes. Szoval ugy tudatosul bennem, hogy ki megy el mellettem a szokszaz gyerek kozul. Es szerintem o is igy van vele. De nem biztos. Mit kene tennem?:/2016. okt. 13. 19:14
1/4 anonim 

válasza:

menj neki véletlen, és mosolyogj rá. Hidd el ez nagyon mély nyomot fog hagyni benne, vagy nem is muszáj nekimenned, csak úgy menj el mellette, hogy a szemébe nézel, és mosolyogsz egy nagyot. Több vadidegen lány is nagyon jó érzést tudott kiváltani ezzel belőlem már a múltban.:) hatalmas ereje van tényleg.:D Nem kell egy szó se, semmi ilyesmi, csak nézz mélyen a szemébe és mosolyogj egyet őszintén. És nem kell megijedni ha nem viszonozza, lehet hogy ledermed ő is, vagy meglepődik, de mindenképp jobban fogja magát érezni a dologtól.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! :) teljesen mas egy fiutol kapni tanacsot, mint egy lanytol!:D
2016. okt. 13. 20:36
3/4 anonim 

válasza:

Ha bejössz neki, akkor lépni fog :)
4/4 A kérdező kommentje:
Gondolod?:/ remelem mert en nagyon felek lepni:(
2016. okt. 13. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!