Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Kezdem a legelején. Múlt hét kedden "megismertem" egy fiút, itt, gyk-n. Dumáltunk, s közben kiderült, hogy egy suliba járunk, de közben sok mindent nem mondtunk el magunkról egymásnak. A nevünket sem árultuk el, tényleg csak nagyon apró infókat (lakhely, név kezdőbetűje, évfolyam, osztály, stb.) Azt beszéltük meg, hogy másnapra (szerdára) megpróbáljuk kideríteni egymásról, hogy ki is valójában. Szerdán kutattam, kerdezősködtem, de nem jöttem rá, ki a srác. Aznap este megint beszéltünk és neki sikerült rájönnie, hogy én ki vagyok. Azt találta ki, hogy következő nap talizzunk. Megbeszéltük, (sulin belül) pontosan hol, mikor. A megbeszélt helyre mentem, és ott volt egy csapat fiú (kb. 5-en). Kicsit kellemetlenül éreztem magam, mivel nem is tudtam kihez megyek egyáltalán oda. Az egyik fiú odajött hozzám, és mondta hogy ő lenne az. El kezdünk beszélgetni, elmondta pontosan ki is ő, közben a haverjai elmentek, így kettesben maradtunk. (2 barátnőm figyelt minket közben kicsit távolabbról.) Kettesben beszélgettünk a sráccal, nagyon aranyos volt, viccelődött is, néha megérintette a karom, a vállam. Váratlanul az egyik barátnőm odajött hozzánk (pedig már előtte megmondtam neki, hogy ne) és még egy pár percig hármasban dumáltunk, aztán mentünk órára. Óra után a szünetben pár osztálytársam, akik láttak engem a fiúval, kicsit piszkálgattak, hogy biztos új pasim meg ilyenek. Én nem nagyon szóltam semmit, csak mosolyogtam. Egyszer csak meglátom a fiút, bejött hozzám az osztályba, kérdezett valami teljesen jelentéktelent, aztán elment. Aztán persze, hogy az egész osztály rólam beszélt. Aznap este volt a suliban karácsonyi buli, ott nem beszéltünk a sráccal, csak párszor egymásra néztünk/mosolyogtunk. Buli után a srác dumált a barátnőmmel (aki talinál odajött) én akkor már elmentem. Este írt a srác, mondta, hogy aranyos lány vagyok, de ne értsem félre nem vagyok az esete, viszont a barátnőmet bírja. Itt még nem is esett annyira rosszul, végülis épphogy megismertem. De másnap, pénteken, szünetelőtti utolsó nap, mikor tanítási órák sincsenek nagyon, csak úgy elvagyunka suliban. Egész nap a társaságunkat kereste a srác, úgy volt, hogy pizzázni is elhív minket, de a haverjai ennek annyira nem örültek, ezért nem mentünk. A nap folyamán inkább a barátnőmmel dumálgatott, őt el is vitte bemutatta az osztályának és ezek után előbújt belőlem a féltékenység. Azóta minden egyes nap a srácra gondolok, teljesen belehabarodtam. A barátnőm nem akar vele összejönni, és azt is mondja, hogy nem hiszi el, hogy nem jövök be a fiúnak (akivel azóta minden egyes este írunk egymásnak, hajnalig dumálgatunk, ilyenek). Ja és tegnap a barátnőmmel taliztak egy cukrászdában, mert elhívta a fiú. Mesélt erről a találkáról a barátnőm de azt mondja én sokkal jobban összeillenék a sráccal, és szerinte esélyem is van. De én ebben nem vagyok biztos. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett ez, de így hátha jobban tud nekem segíteni valaki. :) A kérdésem az lenne, hogy bejöhetek a srácnak annak ellenere, hogy azt mondta nem vagyok az esete? És hogy én tényleg szerelmes vagyok belé, vagy ez csak egy fellángolás? És mit tegyek egyáltalán? Nagyon megköszönném, ha válaszolna valaki nekem. (14/L vagyok, barátnőm 13, a srác 16)

2015. dec. 23. 23:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a másik barátnőm azt mondta hogyha ez a barátnőm nem jön oda az első talinknál, akkor a srác most belém lenne szerelmes.
2015. dec. 23. 23:47
 2/5 anonim válasza:

Ha jól értem most vagy kilencedikes, a srác pedig már felsőbb éves. Nos, én 17 éves vagyok igaz, de valahogy nem a 13-4 éves lányok társaságát keresem ha egy komolyabb kapcsolatra vágyom. Ezt ne értsd félre! Nem vagyok sokkal idősebb és nem is szeretném magam annak beállítani! Egyszerűen annyi az egész, hogy szerintem a korombeliek valamivel érettebbek (bár ez nagyon sokszor nem igaz sajnos..). Persze én is eltudok beszélgetni egy tőlem 3-4 évvel fiatalabb lánnyal, de nem feltétlen érzem azt hogy komolyabbra is vágynék.

A ti esetetekben valószínű hogy a srác egyszerűen csak jobban kedveli a barátnődet. Az hogy szerelem vagy fellángolás szerintem csak te tudhatod.. Szerintem mondjuk csak fellángolás az egész. Sok srác közül válogathatsz még, ettől ne félj. :)

Én 13-14 évesen beleszerettem a szomszéd lányba, aki mellette az osztálytársam is volt. Persze ezt nem pár hét alatt egy netes ismerettség után. Mind a ketten tudtuk hogy mit érzünk egymás iránt, de én hülye voltam és nem mertem bevallani neki. Azóta is bánom hogy elszalasztottam. Bár azóta már mind ketten túltettük magunkat egymáson.

Remélem hogy tudtam segíteni is, nem csak rosszabb lett a helyzet.

2015. dec. 24. 02:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D amúgy 8.-os vagyok, a srác pedig 9. (hatévfolyamos gimnáziumról van szó)
2015. dec. 24. 07:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én most magamból indulok ki, mert én is 16 éves vagyok. Ugyanígy van kettő leány barátom, ők 14 és 13 évesek. Nagyon aranyosak és szeretem őket, de egyszerűen még a 14 évesbe sem tudok úgymond beleszeretni, mert egyszerűen még úgy kicsi, vagy nem tudom. Érted? Tehát nem rosszból mondom. Namost neked ez egy fellángolás biztosan! Úgyhogy ne izgulj, el fog múlni, viszont az, hogy a srác a 13 éves barátnődet "szereti", az is szintén csak egy fellángolás neki. Ez egyszerűen nem lehet más.

Úgyhogy nyugi, majd elmúlik és később még akár lehet valami, ha ő is és te is akarod. :)

2015. dec. 24. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ :)
2015. dec. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!