Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy tetszem neki?
Ha jól értem most vagy kilencedikes, a srác pedig már felsőbb éves. Nos, én 17 éves vagyok igaz, de valahogy nem a 13-4 éves lányok társaságát keresem ha egy komolyabb kapcsolatra vágyom. Ezt ne értsd félre! Nem vagyok sokkal idősebb és nem is szeretném magam annak beállítani! Egyszerűen annyi az egész, hogy szerintem a korombeliek valamivel érettebbek (bár ez nagyon sokszor nem igaz sajnos..). Persze én is eltudok beszélgetni egy tőlem 3-4 évvel fiatalabb lánnyal, de nem feltétlen érzem azt hogy komolyabbra is vágynék.
A ti esetetekben valószínű hogy a srác egyszerűen csak jobban kedveli a barátnődet. Az hogy szerelem vagy fellángolás szerintem csak te tudhatod.. Szerintem mondjuk csak fellángolás az egész. Sok srác közül válogathatsz még, ettől ne félj. :)
Én 13-14 évesen beleszerettem a szomszéd lányba, aki mellette az osztálytársam is volt. Persze ezt nem pár hét alatt egy netes ismerettség után. Mind a ketten tudtuk hogy mit érzünk egymás iránt, de én hülye voltam és nem mertem bevallani neki. Azóta is bánom hogy elszalasztottam. Bár azóta már mind ketten túltettük magunkat egymáson.
Remélem hogy tudtam segíteni is, nem csak rosszabb lett a helyzet.
Én most magamból indulok ki, mert én is 16 éves vagyok. Ugyanígy van kettő leány barátom, ők 14 és 13 évesek. Nagyon aranyosak és szeretem őket, de egyszerűen még a 14 évesbe sem tudok úgymond beleszeretni, mert egyszerűen még úgy kicsi, vagy nem tudom. Érted? Tehát nem rosszból mondom. Namost neked ez egy fellángolás biztosan! Úgyhogy ne izgulj, el fog múlni, viszont az, hogy a srác a 13 éves barátnődet "szereti", az is szintén csak egy fellángolás neki. Ez egyszerűen nem lehet más.
Úgyhogy nyugi, majd elmúlik és később még akár lehet valami, ha ő is és te is akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!