Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak barátkozni akar velem?
Van egy fiú osztálytársam, aki mostanában nagyon sokat foglalkozik velem. Szeptembertől ismerjük egymást, de csak most kezdett nyitni felém. (Nekem ő szeptembertől tetszik, nem tudom hogy ezt észrevette-e).
Mostanában minden nap odajön hozzám beszélgetni, kedves velem és mosolyog rám. Az utóbbi két hétben nem telt úgy el nap, hogy ne jött volna oda. Viccelődik is, és ha nem beszélgetek vele, akkor néha azon kapom, hogy néz engem.
Tegnap is beszélgettem vele és picit zavarban voltam, elnevettem magam random és ő is nevetett rögtön. Más lányokkal is barátkozik, de hozzájuk csak akkor megy oda ha sulival kapcsolatos kérdése van, és csak ennyit beszél velük. Nem megy oda mindennap. Velem teljesen más, érdekli hogy hogy sikerültek a témazáróim, mit fogok csinálni ha hazamentem stb. Tegnap beszélgetés közben megsimogatta a vállamat is.
Lehet rá esély, hogy tetszem neki? Vagy csak szimplán barátkozni akar? Egyébként ő egy félénk és nehezen ismerkedő srác, évelején került az osztályunkba (végzősök vagyunk) és sokáig senkivel nem beszélt. Ezért lep meg, hogy velem ennyit foglalkozik.
Ha elolvasod amit írtál, szerintem rá is jössz a válaszra! :)
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!