Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is megérzik, ha tetszik nekem egy fiú, és a fiúnak is tetszem? Mennyire látszódjék a szerelmes feleken az egymás iránti vonzalom? Féltékenység lehetséges? (Bővebben lent)
Van egy barárnőm, akinek tetszik egy sràc, aki az osztálytàrsa. Én is azt vettem észre, hogy a fiú gyakran figyeli a lànyt, illetve érdeklődik iránta. Viszont a baràtnőm nagyon félénk làny, mert ránèz a fiúra, majd amikor észreveszi, hogy ő is visszanéz, elkapja a fejét, és tiszta vörös lesz. Amúgy jól eldumálnak, röhögnek, a fiú màr hívta bulizni a lànyt, ahol jól elvoltak, azután sokszor voltak kettesben, ott is megvolt az összhang köztük, mint barátok.
Azonban van három megmondó, divatmajom, akik rászálltak a srácra, de olyan szinten, hogy amikor nincs ott a fiú, de a barátnőmmel ott vagyunk, elkezdik mondani, hogy neki ekkor volt randija vele, neki meg akkor, és most a fiú nem tud kettejük közül választani. Amúgy a srác továbbra is a barátnőmet figyeli, de szegény annyira nem mer már odamenni hozzá, hogy most már elkezdte kerülni, amit azzal leplez, hogy ha ennyi lánynak bejön, akkor ő inkább távolról figyeli, hátha lép valamit a srác. Max csak facebookon mer neki írni :( élőben mindig elakad a barátnőm.
Milyen tanácsot tudnàtok neki adni? Mit csináljon? Jó az amit eltervezett? Miért csinálják ezt vele a többiek? Szegény nagyon szomorú, ezért próbálok segíteni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!