Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy tetszem neki?
Tavaly tetszett egy fiú, ő most kilencedikes, én nyolcadikos. Később azonban lemondtam róla, mert barátnője volt, és egy osztálytársam azt mondta róla, hogy bunkó. Idén viszont azt vettem észre, hogy néha néz, valamint pár napja a suliig tartó rövid szakaszon kissé lassabban mentem, és ő is lassított. A sulinál azonban mégis jóval előttem volt még, de bevárt, és tartotta addig az ajtót (nagy, nehéz faajtó), amíg oda nem értem. Itt sajna eléggé elszúrtam, mert ahelyett, hogy megköszöntem volna, csak bámultam rá, mint borjú az új kapura. (védekezésül: kora reggel hirtelen kicsit sok volt ez nekem, és annyi minden jutott az eszembe, hogy egy szót se bírtam kinyögni). Mikor beértünk, akkor még éreztem, hogy néz, de akkor már ott voltak az ismerősök, barátok stb.
Erről a barátnősdiről még annyit, hogy nem hallottam, hogy szakított volna a barátnőjével, bár nem is nagyon szoktam hallani az osztályáról híreket... Lehetséges, hogy tetszem neki, vagy inkább ne reménykedjek?
Akkor minél előbb probálj nehogy lemondjon rólad.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!