Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek tetszem neki?
Osztálytársamba vagyok szerelmes már pár hónapja. Először még csak tetszett, de aztán már csak rá tudok gondolni, zavarba jövök ha a közelemben van, mindenről ő jut eszembe, stb.
Hogy "közeledjek hozzá"? Nem nagyon beszélünk. Nem merem csak úgy megszólítani, mert ugye zavarba jövök, félek, hogy hülye fejet vágok, de ő se nagyon beszél hozzám, lehet, hogy emiatt? Én lány vagyok, ő fiú. Nem tudom, hogy ez a fiúknál is így van-e. Nemrég kérdeztem tőle valamit, hogy elvihetem-e mellőle a széket. Ő csak rámnézett és kis fáziskéséssel válaszolt. Néha meg olyan, mintha nézne. Vagy nem biztos, hogy engem néz, nem tudom, de én úgy érzem, engem. Én is szoktam nézni, ha nem látja vagy nem arra néz. Egyszer mögötte ültem és a mellettem lévő osztálytársammal beszélgetett, volt hogy rámnézett és mosolygott. Amikor rámnéz, annyira zavarba jövök. Meg most lehet, hogy ez hülyeség, de ha tesi órán fogó vagy kidobó van, sosem fog meg/dob ki engem, ahogy én sem őt. Facebookon nem vagyunk ismerősök, ő sem nagy facebookozó, de én nem merem bejelölni (tudom, butaság), de ő sem jelölt be engem, pedig már majdnem mindenki mindenkinek az ismerőse az osztályból.
Én annak a híve vagyok, hogy a fiú udvaroljon és valljon szerelmet, nem akarom neki ezt így elmondani most több okból sem.
Soha senkinek nem említettem, hogy belé vagyok szerelmes. Se a barátaimnak, se az osztálytársaimnak, se a szüleimnek, se senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!