Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még tetszem neki?
7.-es vagyok. (Most előre elmondom nem vagyok tini p#csa, csak már foglalkoztat ez a téma)
Az a bizonyos fiú pedig 8.-os. Még jó régen kb. 3 hónappal ezelőtt az egyik osztálytársával voltam együtt. Igaz nem tartott sokáig de mindenki elkövet hibákat. Nahhh... Az a bizonyos fiú elkezdett engem bámulni, nézni. Like-olgatni a képeimet (Nálam ez is egy jelnek számít xd) És ráírtam facebookon és kiderítettem mit érez irántam. Megtudtam, hogy kedvel. Elég sokáig beszélgettünk, hogy kiismerjem és megszeressem.
De ő megmondta, hogy ugye a suli miatt meg (jobban szereti a másik szülőjét) ezért akar elköltözni. :/
Ezért sem akart velem összejönni... Sokat sírtam utána és elég szarul éreztem magamat. De voltak napjaim amikor úgy vigyorogtam, mint a tejbetök. :D
A lényeg. Kb. eltelt 2 hónap az utolsó beszélgetésünk óta és megint megfigyeltem azt, hogy megint bámul. Szerintetek bejövök neki még ennyi idő után? Hogy tudnám kideríteni? Előre köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!