Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem vele, amit érzek?
Szerintem vegyél neki egy Gucci táskát és ha elfogadja akkor ne járj vele mert csak a pénzedre megy meg a f*rkadra
25/L
na, remélem még nem késtem el... Először is elmondanám, hogy nagyon aranyos vagy :) Másodszor, én nem rohannám le ilyen gyorsan. Nem kell azonnal rózsa, meg szerenád, meg szerelmi vallomás (nem az előttem hozzászóló tanácsát ócsároltam ezzel), nyugi... Nem tudom, mennyire vagytok jóban... Ha haveri/baráti szinten vagytok, gondolok én itt hosszabb, tartalmasabb beszélgetésekre, együtt hülyülésekre stb, akkor egy random beszélgetésben felhozhatod neki hogy nem mentek-e el egyet fagyizni vagy sütizni vagy meginni valamit, mert ez még a nem randi határát súrolja, hisz haverok vagytok, elmehettek ilyenekre csak úgy beszélgetni... és akkor egyre több ilyet szervezni, finoman puhatolózni, flörtölgetni, aztán ha vevő rá, kialakul a dolog. Ha nem vagytok ilyen szinten, akkor az első lépés ezt a szintet kialakítani(de nem görcsösen) és utána ugyanaz mint az előbb. Sok sikert!
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!