Hogyan közöljem vele, hogy többet érzek iránta?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van egy nő aki iránt többet is érzek egy ideje, nagyon jól megvagyunk szinte egész nap beszélünk reggeltől estig, természetesen amikor nincs dolgunk s még volt barátnőm addig érzetem mintha lehetne valami most meg, hogy vége van vele egy ideje már úgy gondolom a tettek mezejére lépek s közlöm vele mert, úgy érzem nem vagyok közömbös neki vagyis ez s fura mert hol ilyennek hol olyannak érzem... Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlana a többség szóban fejezzem ki magam vagy esetleg tettel fejezzem ki magam mint a csók. Esetleges más tanácsokat is szívesen fogadok2014. szept. 18. 19:47
1/4 anonim válasza:
Először is hívd el valahova...szóba..
2/4 anonim válasza:
hát hogy tettben vagy szóban , az a nő személyiségétől függ de az biztos hogy aki mer , az nyer
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen már megvan a találkozó időpontja, szóval köszönöm a segítséget de elhívtam :D
2014. szept. 18. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!