Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a fiúval, akivel "találkozgatok", hogy barátságnál nem szeretnék tőle többet?
Volt egy-két randink, én azt látom rajta, hogy komolyan meg szeretne ismerni,(-ezt mondjuk közölte is-), kapcsolatot akar, de valahogy én nem tudnám vele elképzelni..Nagyon aranyos, szimpatikus, tényleg, de egyszerűen nem tudom elképzelni, mint páromat.. Hogy mondjam ezt neki finoman, úgy hogy tényleg legyen esély a barátságra? És mikor mondjam neki? A legközelebbi találkozó elején? Telefonon, hívjam fel és úgy? Vagy esetleg facebookon üzenetben?
Segítsetek kérlek.
Előre köszönöm szépen a válaszokat!
18/L
szerintem az ilyet jobb személyesen intézni. próbáld meg kedvesen, korrekt módon, de EGYÉRTELMŰEN (ez nagyon fontos) közölni vele, hogy szimpatikus neked, jól érzed magad vele, de hiányzik az a szükséges plusz, ami által kialakulhatna egy párkapcsolat köztetek.
egy a fontos: ne mondd ki azt a mondatot, hogy "legyünk inkább barátok", annál rosszabb nincs. ha normálisan meg tudjátok beszélni, és megérti a döntésedet, akkor utána úgyis megmaradhat a barátság, sőt, erősebb is lehet, ezt tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!