Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgatok egy lánnyal, akinek szerintem bejövök, de mikor megfogom a kezét, elhúzza. Miért?
Megkérdeztem, mit gondol a "kapcsolatunkról" (eddig 3 randi volt). Azt mondta, hogy szerinte még nem ismerjük egymást eléggé, hogy dönteni tudjon.
Szerintetek ennyi info alapján összejöhetünk még, vagy amit mondott az annak a jele, hogy nem jövök be neki?
Mindkettő lehetséges. Vannak lányok, akik nem akarnak megbántani, és ezért nem tudnak nemet mondani. Vannak, akiknek ez a lekoptató szövegük, és vannak, akik tényleg úgy gondolják, ahogy mondják.
Szerintem elsőre nem nagyon ragadtad meg, mert ha így lett volna, akkor a kézfogás nem jelentene gondot. Valószínűleg nem biztos benne, hogy akar majd tőled valamit. Adj neki időt még, aztán majd kiderül :)
nem akarok az ágyban kikötni vele még :)
ő egy hívő katolikus lány, eddig 1 barátja volt
Köszönöm a részletes válaszokat, rendesek vtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!