Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu a suliba akit nem tudom h h de csaknma vettem eszre, nagyon helyes, tokre tetszik es szerintem en is tetszek neki, hogy, mirol tudnek vele beszelgetni? Ugyh meg nem is beszeltunk.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 18:34
2/6 anonim válasza:
Mond azt neki hogy elhagytál vmit, és kérd meg hogy segítsen megkeresni. Amúgy legyél kreatív...
3/6 anonim válasza:
Csak add önmagad, szemezz vele, v fb.-on jelöld be és írj rá hogy : hogy vagy? mi újság? de nem is muszáj ráírni, mert ha tetszel neki úgy is ő fog kezdeményezni,mivel ő a fiú. De ezt mindet élőbe is megteheted, ne félj!!! Sok sikert hozzá!! :))))
4/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj h nem is tudom h h hivják meg idösebb is nálam, csak egy tömegrendezvényen vettem észre és eddig nem is láttam még a suliba pedig tuti h odajár ahova én
2014. ápr. 19. 19:03
5/6 anonim válasza:
Érdeklődj felőle,mástól aki ismeri,a korkülönbségtől pedig ne félj, mert olyan 5,6 év se olyan sok,nem tudom mennivel néz ki tőled idősebbnek ,de nekem is egy 6 évvel idősebb srác jön be.
6/6 A kérdező kommentje:
a korkülönbség az sose zavart, mármint ennyi még nem
2014. ápr. 19. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!