Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ez az érzés?
Van egy srác (tesom haverja) es amikor eloszor találkoztam vele, nem mertem teljesen megnézni, nehogy hülyének nézzen. De nem értem miert, első alkalommal sosem nézek meg nagyon senkit a tesom haverjai között. Szóval tetszett egy nagyon picurkat. De abszolút tudtam nélkülözni, nem is gondoltam ra meg semmi, csak elraktároztam, h jól néz ki. Mar nem tudom de valamivel beoltottan őt es a tesomat, amin egymást kiröhögték.
Aztán találkoztunk mégegyszer, akkor konkrétan sz@rrá oltott, de valamiert nem zavart egyáltalán. Abszolút nem voltam meg sértődve, es nem haragudtam ra. A tesom szokása h beégessen a haverjai előtt, szóval most is megtette: mondta a srácnak, h tetszik nekem, meg h akkor szoktam így viselkedni. (Ami igaz volt, de azert próbáltam letagadni, de nem mondtak ra semmit, legalábbis nem emlékszem). Utána elkeztem minden nap gondolni rá, este kívántam is, h hadd lehessek a barátnője. Aztán ugye elkezdődött a suli, es reggelente látom (mindig csöpög a nyalam (nem szó szerint), h kell nekem) es próbálok a közelébe kerülni, de van egy barátnőm, aki ilyenkor mindig akadályt jelent.
Aztán találkoztunk megint, akkor en pont telefonáltam, es remelem nem látszott az arcomonn de nagyon megorultem:) a tesom odaszólt hozza viszonylag hangosan(meg en is tisztán értettem a telefontol is) h: Nézd! Itt a barátnőd. Remelem nem voltam paradicsom vörös, de azt általában érzem ha ég az arcom:D de ugy éreztem kerül engem, ami eleg rosszul érintett :(
Most mi ez az érzés? Amióta 3.jara találkoztunk egész nap csak o jár a fejemben, ami rohadtul idegesít:( es o valyon mit érezhet? A tesommal nagyon jo haverok, szóval remelem nem ok nélkül mondta ezt a barátnős dolgot😍
Szia:)
Hány évesek vagytok?
Először is, próbálj meg vele minél több időt beszélgetni, mert nem csak az számít, hogy jól nézzen ki, hanem, hogy megértsétek egymást, és jól passzoljon a személyiségetek. Ha épp átmegy hozzátok, akkor menj át a tesód szobájába többet, próbálj becsatlakozni a programjaikba, érted, valahogy próbáld jobban megismerni őt:) Sok sikert:D
Nudlihercegno 😂😂😂
Hat nem igazan van itthon a tesom, csak pár órát, nem is itthon alszik, szóval az nem fog menni:(
Tudom hova járnak bandazni, csak az meg olyan hülyén jönne ki, ha en mennek oda:( Bár kutyát setaltathatol arra csak az a baj, hogy akkor nem tudok odamenni hozzájuk, mert hisztis a kutyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!