Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy valóban mélyek az érzéseitek a másik felé, nem csak fellángolás?
Az érdekelne, hogy akik már régóta szeretnek valakit (legyen most szó arról, hogy ténylegesen együtt is vannak, vagy viszonzatlan/reménytelen/ki nem alakult a dolog), mikor jöttek rá, hogy nem csak "tetszik" nekik az illető és nem csak fellángolás van a dolog hátterében? Miben volt számotokra más érzés, mint annál, aki csak bejött?
Azért is kérdezem, mert én is jelenleg - 2 éve már - ilyen helyzetben vagyok, és kíváncsi vagyok rá, ki, hogy élte meg. :)
Elvileg egy fellángolás 4 hónapnál tovább nem tarthat,tudományosan bizonyították.
Most szerelmes vagyok, de ez előtt éreztem már fellángolásokat más fiúk iránt, de azok maximum egy hét alatt elillantak.
Amikor beleszerettem ebbe a srácba akkor teljesen mást éreztem, mint a többi fellángolásnál, megláttam és elkezdett remegni a kezem, görcsbe állt a gyomrom, hevesen vert a szívem, stb.
Ilyen eddig soha nem volt velem, addig a pontig. S ami a legmeglepőbb az az,hogy ez egyik percről a másikra jött.
Aztán hazamentem és egész nap ő járt a fejembe, éjszaka is, minden beszélgetésünk lepörgött az agyamban, 3-4 napig nem tudtam aludni, aztán be kellett vallanom azt amitől nagyon féltem mindig...Szerelmes vagyok.
Reménykedtem, hogy csak fellángolás, de rájöttem, hogy nem.
Nem tudtam rá haragudni, egy mosolyával feldobta a napom, már az, hogy beszélhettem vele, vagy mellém ült boldogsággal töltött el.
Emlékszem, hogy beteg volt, de valami miatt be kellett jönnie egy órára, és mondta nekem a haverja ezt.
Teljesen boldog lettem, és ez nagyon látható volt, az egész osztály azt kérdezte, hogy mitől vagyok ilyen felhőtlen jó kedvű.(Tőlem azért ez abszolút nem megszokott.)
Aztán bejött és közölte velem, hogy már hétfőtől jön suliba, csak miattam kiíratta magát, mert kaphatott volna még igazolást.
Nekem ezek a mondatok felértek a világ összes kincsével.
S ilyen mély érzelmeket még soha senki felé nem tápláltam, nem hittem a szerelembe amíg meg nem ismertem Őt.
És igazából mai napig megadnék mindent, csak azért, hogy ez a kettőnk közötti viszony ismételten ilyen legyen.
Én még mindig szerelmes vagyok, már lassan egy éve. :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!