Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban szerelem lehet ez?...

Valóban szerelem lehet ez? Vagy csak egy hirtelen fellángolás?

Figyelt kérdés
Na szóval,arról van szó hogy régóta ismerek,"látásból" egy nálam sokkal idősebb fiút,(én 16,ő 21).De eddig csak köszönő viszonyban voltunk.Múlthétvégén volt egy buli egyik haveromnál,és kiderült,hogy ők is ismerik egymást..És eza fiú is ott volt.Először közömbösek voltunk egymás iránt,nem szóltunk nagyon egymáshoz.De mikor már volt benne(elég sok)pia,akkor csak úgy dőltek a szavak.Minden másodpercben táncolni akart,és mindig itatott volna.(ami nem ment neki :P)De a barátnője is ott volt,de láthatóan nem foglalkozott vele,csak az ivással,meg azzal,hogy táncolok-e vele volt elfoglalva..Néha célozgatott arra,hogy szép,csinos vagyok.. Azután,mikor vége volt a bulinak,úgy nézett rám,mint hogyha évek óta ismernénk egymást.. Én nagyon megszerettem egy éjszaka alatt.. 1-2 napig sírtam is,mert nagyon hiányzott.. :$ Nem tudom,hogy van-e nála esélyem..Ugye ő sokkal másabb mint én(tanulás,családiállapot..sok minden)és ugye a kor is,barátnője is van.. Szerintetek van némi esélyem hogy összejöjjek vele?Vagy,FIÚK,nálatok ez csak egy este,hogyha jól érzitek magatokat egy lánnyal?
2009. jún. 20. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt azért vedd számításba, hogy be volt állva a srác...:S

Azóta nem is keresett? Mert, ha nem, akkor elég egyértelmű, hogy csak szórakozott egyet. Lehet, hogy nem is emlékszik semmire...

2009. jún. 20. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi hogy válaszoltál..

Hát lehet igazad van :( Végülis,emlékezni,valamire biztos csak emlékszik,volt nála videókamera,elkezdett ott körülöttem szaladgálni vele,és azt mondta "Na ezt megőrzőm" Mondjuk ebből,még semmire nem lehet következtetni..

2009. jún. 20. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:

:(

A barátnője hogy reagált, mikor látta, hogy téged szédít?

Ha sehogy, akkor lehet, hogy tudja, hogy a pasija mindig szórakozik valakivel és már nem foglalkozik vele.

Vagy nem tudom...

Ilyen korban nagyon kiszámíthatatlanok, és mivel te is még csak 16 vagy, kicsit tényleg nagy a korkülönbség.

Ha az lenne a szitu, hogy szeret téged és jól megvagytok, stb. akkor minden oké lenne, de így...:(

2009. jún. 20. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ittas pasi szavára ne adj ilyen téren :-)
2009. jún. 20. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Hogy pontosan,hogy reagált,azt nem láttam...De valamin kicsit összekaptak.Egyik haverja,mondta is neki,hogy becsüld a barátnőd. Ő erre : Én meg becsülöm.. De Ő.. ő még jobban.Mikor hozzátette,hogy ő még jobban,erősen rámnézett.. És igen :/ Lehetséges,hogy neki csak egy este volt,de én szeretem..

Köszi h válaszoltál :)

2009. jún. 20. 21:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Ohh :D
2009. jún. 20. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék egy olyan pasival,akivel csak akkor lehet dumálni ha be van állva.Szerintem elég értelmes vagy ahhoz 16 évesen hogy tudd,ha most van bnője és már bocsi de szinte le se sz...ja egy buliban,akkor szted veled nem csinálná ezt?

sok szerencsét neked :-)

2009. jún. 21. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem csak akkor lehet vele dumálni,mert jófej,megminden.Még részegen sem bántana meg senkit.Csak ugye,nem ismert,és úgy annál,hogy helló,hogy vagy?Nem igen mert többet mondani.

De szerintem,itt a többségnek van igaza,nem érdeklem,úgy:)Meg úgye,kor... ésatöbbi

2009. jún. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!