Honnan lehet tudni, hogy csak fellángolás vagy szerelem?
Az idö dönti el?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom eldönteni, hogy mit érzek. Van párom de olyan mint egy nagycsoportos óvodás, egyszerüen nem tudok úgy felnézni rá mint férfire. Mikor összejöttünk azt hittem meg tudom változtatni, kicsit felfejleszteni az intelligenciaszintjét legalább a sajátomig. Úgy érzem nincs drasztikus változás, a türelmem a végét járja. De szeretem mint embert mert mindent megtesz értem egyébként. Viszont megismertem valakit, akire maximálisan fel tudok nézni, sokszor úgy érzem kis porszem vagyok hozzá képest. Már elsö látásra, beszélgetésre "beleszerettem". Az esélyem szinte a nullával egyenlö vele kapcsolatban mert nem vagyok egy világszépe és elég furcsa szituációban találkoztunk. Nem tudom eldönteni, hogy ez most szerelem vagy fellángolás. "Sajnos" még találkoznom kell vele egy párszor szóval azt sem lehet, hogy kikerülöm. Mit tennétek ilyen helyzetben? Ne haragudjatok, hogy ide írtam ki a kérdést, de a szerelem, szex témakörben sok a bunkó és komolytalan válaszoló.
2010. febr. 27. 09:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudsz felnézni a párodra, akkor keress mást, akire fel tudsz nézni, mert az jobb :)
2010. febr. 27. 09:20
2/4 anonim válasza:
Mintha én tettem volna fel ezt a kérdést kb 4 évvel ezelött, annyi külömbséggel hogy nekem férjem volt, a másik fél meg viszonozta szerelmemet.
Pont ez volt, jó ember volt az ex de olyan akiböl egy idö után kiábrándul az ember mert nem lehet rá felnézni. A párom meg pont ellenkezöleg. èn elváltam azzal a gondolattal hogy akármi is lesz akkor sem kell már az ex férjem. és bejött, a párommal babát várunk és azóta is szeretjük egymást, de akkor abban a pillanatban nem tudtam volna megmondani hogy ez meddig tart, ahogy most sem, ha boldogtalan lennék a gyerekkel együtt mennék, de a párom mindent megtesz hogy ez ne így legyen.
Te is tudod kutyából nem lesz szalonna, ha még is kutya szalonna kinek kell.
2010. febr. 27. 09:24
3/4 anonim válasza:
Megváltoztatni már sajnos felnőtt korában senki sem lehet. "Csiszolni" talán, de akkor elfelejtődik egy fontos momentum, mégpedig az hogy nem önmaga, tehát nem belé, hanem egy általad kreált valakibe szerettél bele.
Ha tényleg szereted a párod,akkor nem érdemes. Hogy fellángolás vagy sem, az később derülhet ki, ha nem vagy boldog a mostani kapcsolatodban akkor lépj, de ne a másik miatt, hanem önmagad miatt
Valamit azért látnod kell a mostani párodban, elvégre vele vagy és voltál nem?
Felnézni ezt hogy érted? Mit az életben elért teljesítmény vagy mint ember?
2010. febr. 27. 10:32
4/4 anonim válasza:
ha nem tudsz rá felnézni, az régen rossz :S velem is ez volt... ő is olyan volt mint egy nagy gyerek és egyáltalán nem tekintettem rá úgy, mint egy férfire. ő is jó ember volt. Na és? Sok a jó ember... de senkinek sem egy "jó ember" kell, hanem egy társ. A másik, akit említettél... ő már jobbnak tűnik, de az se túl jó, ha egy porszemnek érzed magad mellette... max ha ő ezt nem érezteti veled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!