Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy csak múló...

Szerelem vagy csak múló szeszély és fellángolás?

Figyelt kérdés

Egy hónapja láttuk először egymást, nekem elég megrengető érzés volt. Nem beszéltünk, csak néztük egymást úgy fél napon keresztül :-). Kb. egy héttel utána véletlenül összeakadtunk egy fórumon (internet), és kiderült, hogy ő is emlékszik rám a hozzávetőlegesen 200 emberből az egy héttel azelőtti eseményről. Kedves volt, még viccelt is egy kicsit azzal, hogy azért nem sikerült ám mindenkit megjegyeznie ... Jelent ez valamit? Vagy csak jó az arcmemóriája?

Azóta abszolút semmi kapcsolat nem volt közöttünk, mégis nagyon sokat gondolok rá.

Még túl korai lenne, hogy teljesen kitörölhessem az érzést, várjak, vagy ez már azt jelenti, hogy talán belezúgtam? Ennyi idő után már el kellett volna felejtenem őt? Nyilván lépett volna már, ha akarna valamit... ne járassam le magam... vagy az volt a lépés a részéről, hogy elismerte, hogy emlékszik rám, csak azt várná, hogy most én nyilatkozzak? Nem vagyunk már tizenvalahány évesek, ő komoly pozícióban lévő férfi.

2009. máj. 20. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindketten függetlenek vagytok?

Persze, nincs abban semmi, ha kezdeményezel. Akkor majd úgyis kiderül, hogy ez komoly érzés vagy sem.

2009. máj. 20. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
férfitól függ,kinél mi a dícséret,stb.lehet nála az,hogy beismerte,emlékszik rád,nagy bók volt..:)és végülis200 emberből1et megjegyezni nem semmi:P:)szóval csakcsak jelent valamit..:)próbálj közeledni felé,és majd kiderül.csak büszkeségből el ne szalaszd..:)sok sikert.
2009. máj. 20. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Na igen... ez a bökkenő... nem vagyok független. Hogy ő az-e... azt nem tudom, talán nem. Ezért problémázok...
2009. máj. 20. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Légy őszinte magadhoz és gondold végig milenne ha...

Ha a pároddal maradnál és megpróbálnád elfelejteni?

Ha kockáztatnál és lépnél?

Hiányozna e a mostani párod ha a titokzatos új illetővel mégse jönne össze semmi?

Mert az ugye nem lenne korrekt a mostani pároddal szemben, ha a háta mögött megkeresnéd az " idegent".

Azt gondold végig megérné e elhagyni a párod akkor is, ha mégsem alakul ki az új kapcsolat! Remélem valamennyire tudtam segíteni, tudom milyen rossz a bizonytalanság! Ja és szerintem 200-ból 1-re emlékezni az nagyon jó arány! :)

2009. máj. 20. 12:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy nem tudnám megbántani ezzel a páromat, nem érdemli meg. Mégis, folyton ott motoszkál bennem az érzés, hátha rosszul döntök. Ó, ha sose tudtam volna meg, hogy megjegyzett magának! Talán már régen túl lennék rajta. De ez annyira nem hagy nyugodni, és egyben félek is attól, hogy mi lenne ha...
2009. máj. 20. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem feladni egy egyébként jól működő kapcsolatot egy ilyenért nagyon nagy vakmerőség és bocsánat a kifejezésért, de butaság lenne. Én a helyedben ezt próbálnám elfeledni. Ki tudja, hogy egyáltalán ő független-e és feladná-e a státuszát. Nem érdemes ezen filózni. Annál jobban belemerülsz.
2009. máj. 20. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, és igazad is van. Az eszemmel tényleg tudom. Ezen igyekszek már egy ideje, hogy elfelejtsem. De hogy sikerülhetne? Mit tegyek, azon kívül, hogy nem gondolok rá, ha sikerül? Azért gondoltam arra, hogy most én lépek, mert abban reménykedek, hogy olyat reagál rá, ami még ha megalázó is, de legalább segít kiverni őt a fejemből. Mert most a gondolataimban úgy él a dolog, ahogy az utolsó kommunikálásunk alkalmával éreztem a részéről a kedvességet, a figyelmességet, stb. Mindez éppen nem segít nekem az elfelejtésében.
2009. máj. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!