Ez csak egy fellángolás vagy télleg megutált?
A "legjobb barátnőm"' barátja azt mondta Vivinek(legjobb barátnőm),hogy válasszon vagy ő vagy én.És sakkban tartja tgeljesen mert már köszönni se köszön egy hete.Felhívtam,azt mondta nem beszélhet velem és kinyomott.Aztán most kaptam tőlle egy sms-t,hogyha elmegy a barátja megbeszélünk mindent.EZt nem hiszem el,hogy a barátja többet ér mint én akivel már 7 éve legjobb barátnők vagyunk.Mit gondoltok?
16/L
Igen, te még fiatal vagy de természetes hogy egy normális kapcsolat fontosabb mint a barátság. Elvégre a barátjával fog felkészülni az életre, hogy milyen valakivel együtt élni, intim kapcsolatba kerül. Még akkor is ha nem marad vele sokáig, ezektől a tapasztalatokból lesz belőle majd jó felelség, anya stb. Nem a haveroktól.
Persze az nem normális ha a barátja eltiltja tőled de lehet hogy ennek is megvolt az oka. A barátság is ugyanúgy tönkre mehet akkor is ha 20 éve imádjátok egymást. Természetesen a kapcsolat is, de azon nagyobb dolgok múlnak. Vagy majd te akarsz hozzámenni meg gyereket csinálni neki?
Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!