Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Se vele se nélküle kapcsolat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se vele se nélküle kapcsolat, nem tudom mi lesz a jövője. Távkapcsolat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, tavaly novemberben ismertem meg itt gyakorin. Nagyon jó barátok lettünk, rengeteget beszéltünk facebookon, skypeon stb. Tényleg egy nagyon fontos ember lett számomra idővel. Júliusban találkoztunk először személyesen is (80 km-re lakik tőlem) igazából nem úgy indult, de randi lett belőle. :) Azóta heti 1-2 alkalommal találkozunk, ahogy tudunk, lényegében együtt is vagyunk. A baj csak az, hogy szeptembertől nem tudom ezt hogy lehetne megoldani. A másik ami zavar, hogy nemrég felvetettem neki, hogy lényegében mi is van köztünk, és erre végül is egy helytálló választ kaptam, mégis csalódottsággal tölt el. Azt felelte, hogy igazából mondhatni együtt vagyunk, de mivel elég sok buktatója van egy távkapcsolatnak, és ki tudja mi lesz 1-2 hónap múlva, ezért nem lenne jó így nagyban gondolkodni, mert csak mind a ketten beleéljük magunkat aztán lehet nem is tudjuk majd megoldani ezt hosszú távon. Szóval most ha jól értelmeztem randizgatunk, de ennyi. De én ezalatt az 1,5 hónap alatt nagyon beleszerettem, szivem szerint már ki is mondanám neki, hogy szeretem, mert így van. De úgy érzem ő nem teljesen gondolja még így, bár amikor találkozunk akkor csak úgy repül az idő, és látom, hogy ő is jól érzi magát és nem akar otthagyni. De nem tudom, hogy mit érez és ez nagyon zavaró. Segítenétek? :D Én 18/L ő 20/F

2016. aug. 30. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon hasonló a helyzet, csak a sráccal féltékenység miatt összevesztünk és azóta se írt.
2016. aug. 30. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Azta... Nagyon hasonlo helyzetben vagyok en is 19/f. Idaig stimm kb Van egy srác, tavaly novemberben ismertem meg itt gyakorin. Nagyon jó barátok lettünk, rengeteget beszéltünk facebookon, skypeon stb. Tényleg egy nagyon fontos ember lett számomra idővel. Júliusban találkoztunk először személyesen is (80 km-re lakik tőlem) igazából nem úgy indult, de randi lett belőle. :)

Csak srac helyett lany + nagyobb a tavolsag. Es a lany nem akarja a kapcsit. (Gondolom nem mer belevagni hosszu tavra) erdekes. Irj orivatban.

2016. aug. 30. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki nem mer, az nem nyer. De előre figyelmeztetlek, pár hét és azt fogja felhozni, hogy szexelni legalább szexelhetnétek, de többet nem akar.
2016. aug. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!