Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat működhet így?
Az én sztorim is ilyen volt. Első szerelem. Neten. Gondolom aki volt ilyen helyzetben annak ismerős a "miénk kibírja" "tényleg szeretlek" "mikor találkozunk akkor..." stb szövegek. Sosem találkoztunk. Dobott, mert a "tűz kialudt" és hiába ígérte hogy eljön nem tudta volna megtenni. Nem hibáztatom. De te ne rontsd el az első szerelmed mint én. Túl fiatal vagy egy csalódáshoz. Kell a fizikai kontaktus egy kapcsolathoz.
Csak jót akarok neked, de ha mégis belemennél akkor kívánom, hogy jobb legyen mint az enyém :)
Nos, az én történetem is ehhez hasonló volt, csak az ország másik végében lakott 400 km-re. Szerencsére mi találkoztunk, kétszer jött le hozzánk, én meg egyszer mentem el hozzájuk. Első szerelem, mit várhat ilyenkor az ember?! Működött is, meg nem is. Inkább azzal volt a baj hogy nem tudtunk annyit együtt lenni, mint azt szeretnénk, így megbeszéltük hogy barátok maradunk, de még így is megmaradtak az érzések. No mindegy.
Amikor én mentem el hozzájuk az én szüleim is nagyon féltettek, de sikerült meggyőznöm arról őket hogy egy 18 éves felelősségteljes lányka vagyok :)
És a ti helyzetetek még egy fokkal jobb, hogy közelebb vagytok egymáshoz. Igazából az előttem szólóval értek egyet. Ha úgy döntötök megpróbáljátok, akkor legyetek boldogok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!