Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni? És milyen érzés?
xd fogj egy valakit aki tetszik a suliból hívd le a boltba, vegyél kettőtöknek valamit mond hogy üljetek le nyisd ki amit vettél kezdj el valamiről beszélgetni és kérdezd meg hogy
-és te csókolóztál már?
-nem
-kipróbáljuk?
-....
(ha nem jött be akkor így jártál majd legközelebb, ha bejött akkor két sör lesz :P)
Hát, nekem nem volt akkora élmény, pedig szerelmes voltam az illetőbe :D
Nem undorító meg semmi, csak nem tudom...talán csak nem tudtam kizárni kellőképp a külvilágot. Mert arra figyeltem, hogy ne rontsam el, hogy ne fulladjak meg közben, meg hogy ugye nem nézi-e a panelházak ablakaiból a fél város. Pedig így visszagondolva, milyen különleges (és valószínűleg vissza nem térő) alkalom volt az. De nekem mégsem számított a két (nyelves) csókunkból egyik sem sokat. Az jobb volt, amikor a hajamat piszkálta, vagy amikor megnevettettem egy-egy hülyeségemmel és tudtam, hogy miattam olyan vidám. Amikor megölelt és éreztem az illatát. Nem a "nyálcsere" a legjobb dolog ilyen téren, hidd el...:)
És ne félj tőle, mert ha ráparázol, úgy jársz, mint én, és nem fogod élvezni azt a néhány pillanatot...:(
Hogy kell csókolózni?
Csókolózni egyszerű,csak hagynod kell,hogy elkapjon az ösztön aztán minden megy magától. Ha már sokszor gyakoroltad akkor csak jobb és jobb lesz,dw az első esetlen csók a legkülönlegesebb. Akkor közelebb kerülsz a párodhoz.
És milyen érzés?
Hát gondolom mindenkinek más. Voltaképpen én is jobb szeretek egy-két ölelős-bújós pillanatot,de a csók akkor is más világ. Nem tudnám leírni. Max olyan mintha sós vizzel akarnál szomjat oltani: csak szomjasabb leszel tőle. Így van ez a csókkal is. Az különleges és megmagyarázhatatlanul meghitt.
Hát, az előbbiek jól mondják, néha tényleg jobb egy ölelés vagy egy odabújás a párodhoz ;) bár nekem a csókkal sincsen semmi bajom. Azt szeretem amikor nem látom pár napig a barátom, olyankor mindig kiráz a hideg a gyengéd csókjától :) hogy milyen érzés? Nehéz elmondani :D
Igazábol lágy és kellemes.Főleg ha gyengéd.Viszont a legjobb ha pl fürdőben vagytok és vizes a szátok, mert akkor puha es nagyon könnyen csúszik. Azt mindennél jobban szeretem, nem tudom ti hogy vagytok vele :D
Mindenesetre ne izgulj rá a dologra. Nekem érdekesen, mégis jól alakult az elso, de én nem is paráztam rá ;)
Nekem a csók magától jött, de házzal és autóval ment. :(
A válás már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!