Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Jó érzés ezt nem nagyon tudom jobban elmondani ki kell probálni
2/6 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy olyan emberrel csókolózol-e, akibe szerelmes vagy, vagy legalábbis van érzelmi kötődésed hozzá, vagy csak valami "épp arra járóval" (ne értsd szó szerint). Amúgy nagyon jó, kicsit olyan, mint a drog, nehéz abbahgyni (persze csak akkor, ha jó) :D
3/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire büdös a szája a másik félnek.
4/6 anonim válasza:
Hát a legmesésebb érzés, de csak tényleg akkor, - mint ahogy már mondták - ha azzal csókolózol, akibe szerelmes vagy és aki viszont szeret. A lábaid remegnek és nem tudod eldönteni fáj-e a lábad vagy csak elnehezültek, a gyomrod összezsugorodik és konkrétan lepkék száguldoznak benne, a fejed teljesen kitisztul és abban a pillanatban nem gondolsz semmire, és minden megszűnik létezni, aki vagy ami körülötted van. És meg fogod tapasztalni, lehet egy kicsit bátrabbnak kell lenned, de meg fogod tapasztalni.
5/6 A kérdező kommentje:
Remélem :(
2015. okt. 23. 19:40
6/6 anonim válasza:
Konkrétan,nyúlj bele a szádba vagy fogd meg a szádat és megtudod,már elnézést,hogy így fogalmazok XD
Érzelmileg nagyon jó,pláne,hogy szeretitek egymást,megvan a vonzalom.Emlékszem nekem megharapta a számat kicsit,de attól még élveztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!