Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint én nem vagyok elég vad?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és 5 hónapja vagyunk együtt, és idő közben most feltűnt egy régi barátja akivel régen járt és most megint beszélgetnek, és a barátnőm már annyira elbizonytalanít hogy azt se tudja mit érez, nem tudja mert mondta hogy én mást hozok ki belőle mint az ex-e, az ex-ével úgy érzi hogy vadabb, én megkérdeztem hogy miért de csak annyit mondott hogy rock, szerintetek mitévő legyek és mit kéne tennem tanácsot szeretnék kérni hogy nehogy elveszítsem a barátnőmet és rá ébresszem arra hogy ne legyenek kételyei az érzéseiben, mi tévő legyek?2016. szept. 6. 18:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem rábhasztál, mert már félredugott, ilyen ez a típus. Amúgy meg a vadság személyiségből jön, szóval nem nagyon tudsz mit csinálni :(. Pl az én barátnőm szerint vad voltam, mert vadul dugtunk. Szerintem ő is ilyesmire gondol, vagy próbáld meg leharapni a lábát, amikor a mezőn legel
2/6 anonim válasza:
"az ex-ével úgy érzi hogy vadabb, én megkérdeztem hogy miért de csak annyit mondott hogy rock"
A barátnőd éretlen, és teljesen életképtelen. Mi az, hogy azért vadabb vele, mert rock? Jaj...
3/6 A kérdező kommentje:
Azért mondta hogy rock mert mindketten rockerek de ettől még miért lenne valaki annyira vad
2016. szept. 6. 18:28
4/6 Zero the hero válasza:
Ha előkapnád a gitárt és eljátszanád neki a Stairway to Heavent tuti benedvesedne
5/6 anonim válasza:
En hagynam es rendes lanyt keresnek
6/6 anonim válasza:
ritkán írok ilyet, de még elég friss a kapcsolat, ha már most lapos, akkor mi lesz később? Meg amúgy is, még nem bonyolódhattatok annyira bele, hogy sokáig "fájjon". Szerintem hagyd a francba, és keress egy olyan csajt, aki téged lát benned, nem az exét keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!