Ezek szerint nem láttam elég animét ahoz hogy animés legyek?
Sziasztok! Az a bajom, hogy cikiskednek velem az animesek, hogy öt éve animézek, de csak ötven valahányat. Igaz, 15 vagyok, de már 11 évesen felírattal ment nálam :) és egy éve már hogy nem is néztem semmit, ugyan is nincs rá időm. Viszont fanficeket olvasok, szerepjátèkozok, stb :)
Tényleg ciki ha csak az alábbi animéket láttam eddig? Azt mondták, legalább száz kell, hogy animésnek mondhadsam magam... Bár én ebben nagyon kételkedem.
Another
D.Gray-Man
Naruto
Bleach
Kilari
Rosario to vampire
Mirai Nikki
Watamote
Free!
Durarara
Ro-Kyu-Bu
Mitsudomoe
Tantei opera Milky holmes
Sekai ichi hatsukou
Love Live
Junjou Romantica
Boku no Pico
Slayers
Fairy tail
Sword art online
Kuroshitsuji
Attack on Titan
Idol master
Pretty rithym
Soul eater
Inuyasha
Inazume Eleven
Dragon Ball
mew mew power
Tokyo ghoul
Ano hana
Vampire Kinght
Lovely complex
Kaichou wa maid sama
Madoka magica
Death note
Kore wa zombie desu ka
Denpa onna to seishun otoko
K-on
No.6
Elfen lied
B gata H kei
Fullmetal Alchemist
Kaleido Star
Hetalia
Uta no prince sama
Hakuoki
Hanasaku iroha
Detective Conan
Love stage
Want chu kiss me
Magi
Toradora
Bujj, bujj szellem
Yuyu hakusho
Kissxsix
Shaman king
Deltora quest
Ennyi lenne... az elírásokért Bocsánat!
Nem értem miért cikiznek...
Nem attól függ, hogy otaku vagy-e vagy sem, hogy mennyi animét láttál már. Én most nyáron kezdtem el animézni és alig tízet láttam csak (igen, még az anime kereséshez is lusta voltam) de ezt egyáltalán nem szégyenlem, hiszen valahol el kell kezdeni a dolgokat.
(egyébként amikor nagyon nagyon kicsi voltam már akkor is néztem a Chihiro szellemországbant, meg Tokiói keresztapákat sőt animaxon Bleach részeket, de semmire nem emlékszem belőlük :'D)
Szerintem már ha látsz 20 nagyobb animét,animésnek mondhatod magad.Főleg akkor ha érdekel a téma és mindig kutatsz utána,ez tesz főleg animéssé.
Amúgy meg itt is van pár jó anime,attól ezek nem lesznek rosszak,mert te láttál pár minőségibb animét első válaszoló,persze ami neked tetszik.Ha nekem nem jön be az adott téma egy animében,úgy már az nem is fog tetszeni,de attól még nem lesz rossz.
Köszönöm a válaszokat! Inkább az egyszerű animeket szeretem, amin nem elmélkedem naphosszakat.
Én animèsnek tartom magam. Csak mások nem. Mondjuk annyira nem érdekelt, de gondoltam hogy felteszem a kérdést.
És bár egy éve nem néztem animét, attól még nem telik el úgy napom, hogy ne nézzek animés oldalakat, ne nézzek fel a sakurazakara, hogy milyen cuccokat vegyek, vagy hogy ne írjak yaoi fanficeket.(Szinte napi sszinten írom) de nekem nem rekkord számra megy, hogy mennyi animét nézek. Mellesleg meg, szerintem nagyban befolyásolja valakinek az anime iránti érdeklődést hogy az első animek amiket látott, milyen műfaj volt :)
Nem a mennyiség a lényeg, hanem az élvezet
Legalábbis szerintem. Én is 3 év alatt csak 34-et láttam, mert nem volt többre időm...
De még ilyen teljesítménnyel is, de felvettek egy animékkel foglalkozó oldalra szerkesztőnek :)
Ez a cikiskedés nettó baromság. 99 még ciki de 100 már nem?
Majd kinövik...te meg mondd magad aminek szeretnéd. ;)
50 körül nagyjából egy átlagos szám. Az átlag animenéző 100 alatt vagy nem sokkal 100 fölött van. Ez a szám legfeljebb ahhoz kevés, hogy szilárd és megalapozott véleményt alkossanak az iparról. Ehhez képest általában általában azért megpróbálják, aztán ebből jön ki, hogy XYZ klisés középszerű cucc "a világ legjobb animéje".
Én úgy vagyok vele, hogy animésnek lenni hozzáállás kérdése és néhány tucat még elég, de ahhoz, hogy egy jól összeszedett véleményt meg tudj fogalmazni, például egy konkrét animét értékelni az iparág egésze szempontjából, oda kell több száz animés tapasztalat. De az már nem is casual néző, hanem hobbikritikus szint.
Nos. Èn sose a "divatos" animéket kerestem. Csak így véletlen szemezgettem őket az elején. Nqgy szerencsémre az első 5-6 anime nagson tetszett. Azóta folyamatosan nézem őket. Nem versengek, de mindig van sorozat amit nézek. Én olyan fanatikus fajta vagyok. Kb 3 ève kezdtem bele pont mikor a kérdés felkerült.
Én csak az tudom mondani. Üdv a klubban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!