Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten bele lehet szeretni valakibe?
Szia! :)
Szerintem igen. Van egy osztálytársam,aki itt ismert meg egy nagyon aranyos fiút. Régóta beszélgettek,aztán kiderült,hogy nagyon távol vannak egymástól. Ez viszont nem érdekli őket,mert még mindig tartják a kapcsolatot. Szerintem szeretik egymást ^^
Szóval,ha nekik megy,neked/nektek is sikerülni fog
Sok sikert ;)
Szerintem max szimpatikus lehet. Esetleg az érzésbe szeretsz bele, hogy van kivel beszélned...
De az igazság az, hogy élőben ez sokkal komplikáltabb. Ennek ellenére, ha valakit már ennyire megkedveltél, lehet, hogy élőben is sokkal könnyebben szeretsz majd bele :)
Nem mondanék neki még olyasmit hogy "szeretem", mert nagy valószínűséggel nem venné komolyan.
Ha túl nagy a távolság, most felhívnám rá a figyelmed, hogy a távkapcsolat ebben a korban elég nehéz. Én is tapasztaltam, és utólag az ember sajnálhatja ha nem él, hanem mindig csak a gép előtt ül és chatel...
Mindenképp találkozzatok! És sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!