Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten keresztül bele lehet szeretni valakibe?
Lehet,h lehet,de sosem felejtem totál beleestem valakibe interneten keresztül,aztán élőben brrrr,mikor megláttam.
A nagy szerelmemet is interneten keresztül ismertem meg és állandóan biztosítottam arról,h köztem tuti nem lehet semmi,baromi ellenszenves volt levelezés alapján.
2 hónap alatt nagy nehezen kikönyörögte a találkozást,h együtt ebédeljünk,(nagyon közel is lakunk egymáshoz),emlékszem már kitaláltam a szövegem is,h na jó egyszer találkozom,de közlöm vele,h többet nem.
Aztán megláttam villámcsapás volt elsőre.
Utólag nevettem,lehet,ha nem állok ennyire ellent,akkor nem is jövünk annyira össze:D
Nem. Kedvelni lehet, szimpatikus is lehet, de a szerelem az más tészta...ahhoz személyes találkozás kell. Fizikai kontaktus, hallani a hangját, a szemébe nézni, figyelni a gesztusait, érezni a csókját...
Ezt úgy mondom, hogy neten ismertem meg a férjem. Az ismerkedéskor csak kedveltem és nagyon nagyon vártam hogy írjunk egymásnak....magyarul szimpi volt. De csak az első randi alatt szerettünk egymásba:)
Mindenki másképp értelmezi ezt a szerelem dolgot, de szerintem kell még hozzá az is hogy lásd milyen egyes helyzetekben, amikor ketten vagytok, hogy veled milyen, hogy másokkal milyen, hogy játék közben milyen, tud-e veszíteni, hogyan reagál erre-arra, érzelmileg kitett állapotban - vagy hogy mondják ezt - hogyan reagál, mennyire határozott a mindennapokban, védelmez-e.. stb.
Szóval szerintem akkor lehet igazán szerelmesnek lenni amikor már nagyon sok mindent tudsz róla, tényleg nagyon sokat, és amikor a legjob barátod is egyben, és nem tudnál nélküle leélni az életed... ehhez sok sok személyes találkozó kell, és azokból is minél több olyan amikor több időt vagytok együtt, hogy ki lehessen ismerni..
Szerintem akkor szeretek valakit amikor látom a jó tulajdonságait, de ugyanúgy a rosszakat is, viszont elfogadom mindkettőt.
Igen, nekem volt már ilyen. Nem találkoztunk személyesen, de minden nap órákat beszéltünk, 1,5 év után a féltékenységem miatt lett vége a barátságunknak (bár okot adott rá, az elejétől kezdve ő volt az, aki ennyire komolyan vette ezt az intrrnetes kapcsolatot, ennek ellenére egyàltalán nem úgy kezelte a helyzetet.) kb. 4 hónapja nem beszélünk. Nagyjából túl vagyok rajta, de azért még mindig fáj egy kicsit. Van viszont egy rokonom, aki szintén interneten ismerte meg a külfölde szerelmét. 8 hónap után találkoztak először, és egyből megkérte a kezét. Másodszorra megtartották az esküvőt, most meg azt tervezik hogy mindketten Magyarországra költöznek. Szóval igen, lehetséges az ilyesmi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!