Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ilyen gonoszak?
Nem értem miért kell ez az egymásra mutogatás. Mindkét oldalon vannak rosszak, mindkét oldalon vannak jók. Az hogy nekünk melyikből jut, az csakis rajtunk múlik. Ha ti "rossz lányokat"(azért raktam idézőjelben, mert ők csak szerintetek rosszak) fogtok ki, akkor valószínűleg nagyon vakon válogattok, illetve valamit nagyon rosszul csináltok. Az ilyen emberekből általában az empátia hiányzik, ha ott vannak egy adott lánynál, próbálják magukat ráerőszakolni, még akkor is amikor a lány visszakozna.(egyszerűen nem tudják észrevenni, hogy mit érez a lány, hogy mire vágyik, így nem is fognak tudni neki megfelelni) Ilyenkor ha már kapcsolatban lép félre a lány, vagy egyáltalán bele sem lép a kapcsolatba, hanem elküld titeket, nem ő a hibás, ti mégis így gondoljátok.(mert hogy hogy merészelte:D:D:D) Nézzük ezt meg kérdés formájában. Ki a hibás, ha otthagyják? Ki csinált valamit rosszul, ha nem bírnak meglenni mellette? Kivel van a probléma, ha egy lány nem akar kapcsolatot az illetővel? Ki a hibás ha félkalandozik a csaj?(ha te mindent megadsz neki amire vágyik, szerinted fog ilyeneken egyáltalán gondolkozni?--> persze vannak a telhetetlen lányok, akik sosem elégszenek meg semmivel, minden kell nekik, még olyan dolgok is amiket lehetetlen hogy megteremts nekik, de akkor is te vagy a hibás, hogy nem te léptél ki a kapcsolatból, nem vetted észre, hogy a csajszi csak akaszkodik rajtad, és hagytad hogy félrekalandozzon, tehát hagytad kihasználni magad) ->(jelzem az ilyen cicababákat, amikből amúgy kevés van, nagyon, de nagyon könnyen ki lehet szúrni.;)) Hát akkor meg miért ők a ribik?
De lányoknál ugyanez, ki a hibás, ha a csávótok sz*rba se vesz? Ha egy csávó aki tetszik nem vesz észre titeket? stb stb..(nem nem a cicababák hibája, mert r*hadtul nem azon múlik a dolog, hogy mennyire van kipakolva a seggetek meg akármitek) Mindkét oldalnak megvan a maga felelőssége, mégis mindkét oldal hárítja a másikra, hogy de ők a rosszak, velem semmi gond.. Nyilván..
Engem csak ezek a rinyálások tudnak kikészíteni, hogy mindenki le****anyucizza a másikat, de nem tudják azt a r*hadt gerendát meglátni a saját szemükben..
Persze megesik olyan is nagy ritkán, hogy tehetetlenek vagyunk, mert az adott srác/lány mást szeret, még ha mindent jól is csinálunk, de akkor sem ő a hibás, viszont ilyen esetben mi sem. Ilyenkor túl kell lépni, esetleg lehet figyelni, hogyha a jelenlegi kapcsolatával összeromlanak, akkor te ott leszel, de hééé hát ott van még másik 3 milliárd lehetőség. Azt ne mondja nekem senki, hogy abból neki csak 1 szimpatikus.:D
Gratulálok, most kb a férfiakat pontoztad le. Sajnos a nőkben kevesebb az empátia. Lehetne firtatni, hogy ki a hibás, ki nem.
Értetlenek és éretlenek vagytok. Sosem jó semmi, és csak a jó dolgok kellenek állandóan. Ha valami rossz, akkor futtok máshova :)
Utolsó, tehát te mindig tökéletesen viselkedsz, és így vannak problémáid?:D(nagyon patentül lehet a rosszat is megbeszélni, vagy a kényes dolgokat) Kérlek mesélj még:D Azért a férfiakat, mert én is férfi vagyok, és így jobban értem ezt az oldalt, jobban át tudom látni. De azt viszont ne mondd nekem, hogy a lányoknak kevesebb az empátiájuk, mert ezek bizonyított tények, hogy ők érzelmileg sokkal fejlettebbek, mondhatjuk úgy is, hogy a női nem erre van szakosodva.
Én azt vallom, hogy ha valakinek van egy problémája, akkor ott valamiben hibás.:) Mert valamit nem tesz, vagy valamit rosszul tesz, így alakul ki a probléma:)
nos tehát akkor hibátlan emberke vagy nemde?:D Hát egy hibátlan emberkére nemhogy tapadniuk kellene?:D Egy hibátlan emberkét mégis hogy lenne képes elhagyni bárki is?:D Mivel hogy nyilván mindent amire csak vágyhatnak megkapnak tőled:D Sőt mivel akkora hatalmas empátiád van, nyilvánvalóan még kérniük se kell, te előre odapakolsz nekik mindent amire vágynak:D Te vagy számukra a Dzsin végtelen kívánsággal, nem?:D Akkor meg mi a problémád?:D Nyilván tökéletes emberként köhögsz 1-et és ott van melletted álmaid nője:D Akkor miről beszélünk?:D Akkor miért ribik a lányok?:D A tökéletes embert nem utasítják el, nem dobják el:D
Komám nézz magadba, de r*hadtmélyen, mert több hiba van benned mint akárkiben ebben a topicban;D És hagyj fel ezzel a rinyálós hozzáállással az élethez, mert csak egy töketlen gyáva ember mutogat mindig másra, hogy az miatt sz*r az élete. Ha sz*r valami, nem a világot kell megváltoztatni, hanem magadat. De amíg te ilyen kis besz*ri gyáva féreg vagy, hogy még magadnak sem mered bevallani, hogy veled van a probléma, addig semmi jóra ne számíts az élettől.;D
Ember, olyan kapcsolatok is tönkre mennek, ahol nulla veszekedés, nulla összeveszés volt. Tök jól megvoltak még is elmúlt a varázs. Nem mindig önmagunkban kell keresnünk a hibát. Am remélem utolsó nem nekem szólt, mert sosem tartottam magam tökéletesnek.
De ezzel ellentétben én nem keresek senkit. Jobban szeretem a magányt, mert nincs aki beleszövegeljen az életembe, meg nyafogna, hogy idemenjünk, oda menjünk.
Szerintem hamarabb félre megy egy kapcsolatban egy lány, mint egy férfi.
Már csak azért is merem ezt állítani, mert a lányok veszik körbe magukat férfiakkal állandóan, fiúk barátok 1000-el, lány barát 70%-ban nuku, nulla.
A kapcsolata mellett is találkozgat srácokkal.
Aztán már ha valamelyik egy kicsit is jobb fej mint a pasija, aki teper érte nap mint nap, akkor "sayonara" és lelép egy másikkal.
Én arra értem, hogy akkor hibás valaki, ha rosszul érzi magát pl a kapcsolathiány miatt, és ezért másokat okol, illetve, hogy rossz kapcsolatokba keveredik, és ott is állandóan a párjait szidalmazza. Amikor közösen megegyeznek emberek, hogy nem működik, ezért meg azért, lehet az egyik félnek itt megkönnyebbülés, a másik félnek meg fájdalom, de akkor megint itt a lehetőség annak akinek ez rossz a tanulásra, hogy mit csinálhatott volna jobban a kapcsoaltban, hogy esetleg ez működjön.
Nem azt mondom, hogy ha sz*rok(relatíve sz*rok, mert lehet hogy ők és sokan mások nem is így gondolják) velünk az emberek azért mindig mi vagyunk a hibásak, de azért mi vagyunk a felelősek, hogy ezekre a dolgokra hogyan reagálunk. Ha behúzzuk fülünket farkunkat(és csak mutogatunk a másikra), akkor ne várjuk a csodát, ellenben, ha kezünkbe vesszük az irányítást, akkor nem fogunk sosem rinyálni, hogy miért ilyen ribik a lányok, mert tudni fogjuk, hogy mi vagyunk a felelősek, amiért magányosak vagyunk, amiért nem tudunk egy normális kapcsolatot összehozni, amiért ennyire képtelenek vagyunk ezekre a dolgokra. És pont ezért tudni fogjuk, hogy saját magunkon kell valamit változtatnunk, ha eredményeket akarunk elérni.
Bár ez egy piszok nehéz feladat, pont ezért sokan bele se vágnak, és inkább maradnak a kényelmes egymásra mutogatás mellett..:/ Ez az ami böki az én szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!