Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ilyen gonoszak?
A hetessel ertek egyet. Ez a "csendes,szereny" altalaban a szerencsetlen szinonimaja. Szerinted melyik lany erzi magat biztonsagban egy olyan fiu mellett,aki nem tul talpraesett es abszolut nem magabiztos?
En mindig a kisugarzast,viselkedest figyelem elsokent a fiuknal. Most pl akit kineztem magamnak,kifejezetten alacsony(en pedig magas vagyok,174 korul valahol),illetve teljesen atlagos kinezetu. Azonban nyitott,humoros,illetve van egy egeszseges onbizalma. (Nem bekepzelt,de felvallalja,hogy o ilyen,batran le is szolitja a lanyokat.)
Ugy veszem eszre,hogy a normalis lanyok altalaban ezt keresik egyebkent,ugyhogy probalj meg picit magadon is valtoztatni,ne csak a noi nemet szidni. Nem vagyunk gonoszak,de azert csak van jogunk valogatni.
Attól, mert valaki rád néz és mosolyog, nem biztos, hogy bármi komolyat is akar tőled. Én például kedves, mosolygós lány vagyok, és egyáltalán nem csak azokra a fiúkra mosolygok, akikhez mondjuk vonzódnék is, hanem alapból ilyen beállítottságú vagyok. Szerintem, kérdező, egyszerűen csak félreértesz bizonyos "jeleket", amiket te vélsz jeleknek, és ezért esel utána pofára. Persze ezzel nem akarlak megkérdőjelezni, csak leírtam ezt az eshetőséget is, de lehet, hogy teljesen igazad van. Az mondjuk nyilván nem szép, ha valaki megvetően utasít vissza, de azért itt is kérdéses, hogy te vagy-e túl érzékeny vagy tényleg bunkó csajokkal volt-e dolgod. Én soha senkit nem utasítok vissza csúnyán, úgyhogy azt sajnos nem tudom megmondani, hogy ők vajon miért teszik. De ha tényleg olyan megvetőek és bunkók, akkor nem is baj, ha visszautasítanak, nem kell miattuk sajnálkozni, nem éri meg...
Azt meg az egyik előttem szólónak mondanám, hogy nem csak a kövér és/vagy csúnya lányok lehetnek "normálisak". Én tetszeni szoktam a férfiaknak, nem vagyok csúnya, és az alakommal sincs gond, mégse vagyok beképzelt és "normálatlan". És nem csak én vagyok ilyen, többen vagyunk (még akkor is, ha talán nem ez az általános)...
Azért nem minden lány ilyen. Vannak normálisak is.
De előfordul,hogy úgy bántjuk meg a másikat,hogy észre sem vesszük vagy nem is szándékos az egész.
Sokszor nem tudjuk mit akarunk,ami egy igen rossz tulajdonságunk. Ilyenkor pedig előfordul,hogy rossz döntéseket hozunk,olyan srácokkal megyünk el randizni vagy viselkedünk velük kedvesen,akikkel kapcsolatban később meggondoljuk magunkat. És igen ezek nagyon rossz tulajdonságok,de rengeteg lány ilyen. Viszont nem mindegyik!!
16/L
"A lányok szánalmasak, ennyit róluk."
Azok szánalmasak, akik így gondolkodnak. Legalábbis szerintem. A csalódásokat nem konkrétan az egész női nemre kellene kivetíteni...
Tartsál szánalmasnak, engem ez hol érdekeljen? A mai lányok, a nők nagyon retardáltan viselkednek.
Egy normális sincs. Csak ri*@ncok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!