Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem gondoljátok, hogy egy...

Nem gondoljátok, hogy egy "kicsit" gonoszak vagytok?

Figyelt kérdés
Pl. egy kiemelt kérdésnél láttam, hogy a csaj megkérdezte, 10es skálán hányas. Egy csomóan odaírták, hogy ocsmány, ronda, cigány. Ez most mekkora szemétség? Ha valaki megkérdezi, milyen ez meg az a szett, legyökerezitek, vagy éppen lepontozzátok azt, aki ellenkező véleményen van (ez mondjuk inkább a kérdezőkre jell.); vagy ha valaki abortuszról kérdez, már minden tény ismerete nélkül elhordjátok, olyanokat is lehet olvasni, hogy "a te anyádnak kellett volna abortálni téged", "dögölj meg" stb. Csak a szokásos példák. miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Oké, ez egy anonim oldal, de ha már neten ekkora pofátok van, akkor való életben miért nincs? Szánalom lett ez az oldal. Most tessék engem is minden ok nélkül elhordani.
2013. febr. 2. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen emberek teli vannak gyűlölettel csak épp sehogy nem tudják levezetni ezért jönnek ide fröcsögni. Én csak sajnálni tudom őket. Ha nagyon kínjuk van a világgal,menjenek és üssék a falat vagy fekvőtámaszozzanak végkimerülésig,de nem kellene rátenni egy lapáttal az emberek önbizalom hiányára a durvaságukkal.
2013. febr. 2. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Én mindig őszinte válaszokat adok. Ha valaki ronda, hát ronda, miért ne mondanám meg neki, hiszen ő kérdezte a véleményem. Ha meg szép, akkor persze azt is megírom, nem írom oda mindenkihez zsigerből, hogy ronda, ha nem az.

Én nem vagyok abortuszellenes, tehát, ha ezt találom logikus megoldásnak, odaírom.

2013. febr. 2. 17:51
 3/5 QueenRavenna ***** válasza:
64%
Ha valakit ocsmánynak látok, akkor miért kéne gyönyörű tündibündinek leírnom? Nem kétszínű vagyok, hanem őszinte.
2013. febr. 2. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
vajon szemtől szembe is ugyanazokat mondanád, amit leírtál?
2013. febr. 2. 19:00
 5/5 QueenRavenna ***** válasza:
Persze, nem egy embernek megmondtam, hogy hülye, ronda stb.
2013. febr. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!