Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti tényleg azt gondoljá...

Lányok ti tényleg azt gondoljátok, hogy ennyire egyszerűek vagyunk?

Figyelt kérdés
Leírjátok, hogy x kiló, y magasság, z mellbőség,... stb. És megkérdezitek, hogy ez tetszik-e férfiaknak. Honnan tudnánk azt mi ennyiből megmondani? Ez kismillió variáció lehet, az egyéb tulajdonságokat, a kisugárzást, és a belső értékeket bele sem számolva...
2012. jún. 13. 23:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagytok, a fiúk egy másik galaxisból jöttek...
2012. jún. 13. 23:46
 2/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%
Nem, de a tulajdonságaikat, kisugárzásukat, értékeiket nehezen tennék fel a netre, egy kép talán kicsit elfogulatlanabb, nyersebb. Amiket írsz attól már kialakul egyfajta elfogultság. Aki egy sima képen tetszik az valszeg tetszik élőben is hacsak nem nagyon csalós képeket csinál vagy nincs agyonretusálva.
2012. jún. 13. 23:49
 3/16 anonim ***** válasza:
22%

Nincs nagy mellem, de nem is kicsi. Nem vagyok kövér, de sovány sem. Alacsony vagyok és ez minden. Pasim így szeret s ez a lényeg a többi meg bekap.hatja a véleményével együtt :D

19/L

2012. jún. 13. 23:49
 4/16 A kérdező kommentje:
a kép az még érthető, az már közelebb áll a valósághoz. de még az tuti. nem látod az illető mimikáit, gesztikulációit, nem hallod a hangját, nem ismered a beszédstílusát... stb. ezek mind fontosak. ismerek több lányt is aki képen kifogástalan, de élőben már egyáltalán nem vonzó.
2012. jún. 13. 23:58
 5/16 A kérdező kommentje:
* de még az sem tuti
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Srácok ti tényleg azt gondoljátok, hogy ennyire egyszerűek vagyunk?

Leírjátok, hogy x kiló, y magasság, z mennyiségű izom/macis testalkat, dagi testalkat, avagy csontropi..., zs méretű pénisz és megkérdezitek tetszik-e?

Honnan tudnánk mi ezt ennyiből megmondani?.....

Remélem érezhető a válaszomon, hogy egy kicsit röhejes a kérdésed, révén, hogy kb 3 éve lógok itt szinte napi rendszerességgel és legalább annyi hasonló kérdést látok sráctól, mint lánytól, ha nem többet.

7/16 A kérdező kommentje:
#6 igazad van, nemtől függetlenül is fel lehetne tenni a kérdést :D de mivel én férfi vagyok ismerem a srácok gondolkodásmódját, legtöbbjük egyszerű, mint a bot :D a nőktől azért mást várnék mert tudom, hogy másképp gondolkodnak mint mi :)
2012. jún. 14. 00:04
 8/16 anonim válasza:
100%
ha vki ideírta a belső értékeit, arra azt szokták írni, hogy nagyképű r*ibanc. amúgy meg ahogy olvasom a kommenteket, a fiúk nagy szakértők lettek abban, hogy néhány adat alapján tökéletesen megítéljék, hogy a nő kellene-e nekik vagy sem. anélkül, hogy valaha is látták volna. megy itt dögivel a kövér r*ibancozás, meg a bmi-számolgatás.
2012. jún. 14. 00:07
 9/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%
Ezért jó neten ismerkedni. :) Neten belémzúg, aztán nem érdeklik ilyen ökörségek... :)
2012. jún. 14. 00:11
 10/16 A kérdező kommentje:
na ezaz, hogy sok a bunkó válaszadó is. ezért nem értem, hogy mi járhat a fejében annak aki ilyet kérdez...
2012. jún. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!