Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszek benne, ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Eddig sajnos olyan fiúkkal hozott össze a sors akikkel mindig volt vmi probléma. Olyan férfit szeretnék magam mellett tudni aki inteligens, okos, csak egy lány létezik neki a világon a barátnője, meghivja a lányt vacsorázni. szóval normális fajtákat. Van ilyen? 21 / L
2012. febr. 18. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezek nem túl nagy igények eddig, ilyen van bőven. Mondjuk mindenkinek vannak hibái, senki sem tökéletes.
2012. febr. 18. 12:07
 2/12 A kérdező kommentje:
meg nekem a rossz tulajdonságaim h nagyon féltékeny vok, és néha hisztis is. és ilyen tulajdonságokkal ki szeretne??
2012. febr. 18. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

nem fogsz olyat találni aki nem néz meg más nőket. ettől még szerethet, és nem akar megcsalni, de hogy megfog nézni minden nőt az biztos!

nincs olyan amilyet te szeretnél... tul nagyok az igényeid. ja, és ezzel szemben, te mit tudnál nyujtani a pasinak? azér te eljárnál csajos bulikba ahol azér jol megnéztek minden pasit, meg egyéb dolgok, amiket a barátodnak megtiltanál, ugye??

2012. febr. 18. 12:12
 4/12 A kérdező kommentje:
nem járok el sehova. és ha csak én kellek akk minek néz meg másokat?
2012. febr. 18. 12:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
azóta irtad a kommentet. ilyen tulajdonságokkal nemsokan fognak megmaradni melletted... borzalmasan önzőnek tünsz ennyiből... és semmit nem hagynál a másik életéből...
2012. febr. 18. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

miért néz meg másokat? mert szépek? mert te nem nézed meg a jó pasikat? ezt ugy sem hiszem el...

hűséget lehet fogadni vakságot nem...

2012. febr. 18. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam az előző barátnőmmel, szeretem mutatak a haverok egy jobb nőt mint a barátnőm megnéztem és azt mondtam "hogy szép szép de a barátnőm nekem szebb" és mi lett a vége kidobott mert már nem szeret. A többi lánnyal akikkel kicsit leszarom módra bántam azt meg le se tudtam vakarni magamról. Ilyenek vagytok ha jó nem kell kell a szar :)
2012. febr. 18. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
ma 12:44-es, ez rátok, pasikra is igaz...:)
2012. febr. 18. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Én vagyok a gyik hivatalos "nem nézek meg más nőt a barátnőm mellet mer minek"-embere, de rólam már lemaradtál WÁHÁÁHÁ!

Ja, és nem szeretem a hisztis lányokat, sem a féltékenyeket, aztán ki tudja, milyen vagy még, lehet nagyon be se jönnél, úgyhogy duplabukta, WÁHÁHÁHÁ!

Aztán meg lehet olyan hibám, amit nem tudnál tolerálni, az emeberek kicsit több tulajdonságból állnak, mint intelligens meg okos, meg normális. Valami egyéni gikszere mindenkinek van, meg kell találnod, akiért elviseled. WÁHÁHÁ!

2012. febr. 18. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves előző, mi vagy te szamár, vagy ló, hogy nyerítesz?

Kedves kérdező, vannak ilyen férfiak, én is ilyen vagyok. Csak az a probléma, hogy igazából rohadtul nem kellünk nektek. És itt most nem arról van szó, hogy ronda lennék, hanem pont arról, hogy ezeket a tulajdonságokat amiket írtál ti nők egyszerűen nem értékelitek, feltételezem, hogy te sem, mert különben már rég megtaláltad volna a társad, mert sok ilyen srác van.

Gyakorlatilag rácuppantok az első utatokba eső bunkóra, aki tárgynak néz titeket, aztán csodálkoztok, hogy nem úgy viselkedik, mint amit álmaitok lovagjától elvárnátok.

Attól az elenyésző számú hölgytől akire ez nem igaz attól elnézést kérek.

2012. febr. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!