Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek más az ízlése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek más az ízlése pasik terén? Hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen. De vannak kategóriák akik nagyobb csoportoknak bejön.

Pl reklámarcok ;)

2012. jan. 2. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vmennyire más, inkább csak tendenciák vannak. Olyan nincs, aki minden nőnek tetszik, de attól még van aki soknak, van aki csak néhánynak, és van aki senkinek.
2012. jan. 2. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenki talál párt nem?

Van pár tipikus férfias vonás, ami mindenkinek bejön: széles váll / keskeny csípő, mély hang, határozott viselkedés.

Hogy kinek mi a szép mosoly, arc, tekintet, milyen az értékrendje, azon nagyon változó.

2012. jan. 2. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:

"Mindenki talál párt nem?"

Nem.

2012. jan. 2. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy reklámarc?
2012. jan. 2. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, hogy útón útfélen azt hangoztatják a lányok, hogy nekik más az ízlésük mint ennek meg ennek a csajnak. Aztán ha kiraknak ide pl 4-5 pasi képet nem ronda pasikról, akkor érdekes módon mind csak az egyikre szavaz. Nem nagyon jellemző a szórás.
2012. jan. 2. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Meg ha megyek itt az egyetem előtt akkor ilyen nyálfiúknak sokszor van hogy szinte már két csajuk is van, vagyis kettővel szexelnek felváltva. Pedig ezek nem tizenévesek hanem 21-22 évesek. Más pasiknak meg egy csajuk sincs. De ezt majd külön kérdésben felteszem itt.
2012. jan. 2. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, a csajok sokkal inkább az ideálpasikra buknak, vannak bizonyos kategóriák és az alapján jön be a pasi, hogy a megfelelő kategóriába tartozik-e egy adott lány ízlése alapján. Pl. nem hiszem hogy a csúnya kocka pasik bármelyik csajnak is bejönnének. Ez is egy kategória, csak szar kategória. De pl. van a nyálpofa kategória, sok csajnak bejönnek, sokaknak meg inkább a kigyúrt, markáns, jóképű kategória kell.
2012. jan. 2. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kimondottan ideálom. Ha valakibe beleszeretek, az független az arcvonásaitól, testfelépítésétől. Na jó, az igénytelen, ápolatlan, durván elhízott férfiktól rosszul vagyok, de szerintem mindenki.
2012. jan. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!