Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti tényleg azt gondoljá...

Lányok ti tényleg azt gondoljátok, hogy ennyire egyszerűek vagyunk?

Figyelt kérdés
Leírjátok, hogy x kiló, y magasság, z mellbőség,... stb. És megkérdezitek, hogy ez tetszik-e férfiaknak. Honnan tudnánk azt mi ennyiből megmondani? Ez kismillió variáció lehet, az egyéb tulajdonságokat, a kisugárzást, és a belső értékeket bele sem számolva...
2012. jún. 13. 23:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
szerintem a férfiak vizuális típusok alapvetően. nem értem, hogyan tudnának belédzúgni anélkül, hogy látnának? a kommentjeid alapján?:D bocsi, nem szekálni akarlak, de tényleg nem értem.
2012. jún. 14. 00:14
 12/16 A kérdező kommentje:

#Ⱳhite ßelle

én is a neten ismertem meg a párom, és fogalmam sem volt róla, hogy milyen teste lehet :) mostmár persze tudom, és olyannak szeretem amilyen :)

2012. jún. 14. 00:16
 13/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%
Neten átjön a személyiség, hogy milyen is az a valaki, elég pár elszólásra figyelni ha mégsem olyan, szerintem őszintébbek...
2012. jún. 14. 00:17
 14/16 anonim válasza:
100%

Azért a kép lehet baromira öh... más, nem kell ahhoz direkt "csalókának" akarni. Technikailag arról van szó, hogy mi ugye 2 szemmel látunk, térbeli képet, míg a fényképező csak egy "szemmel" lát, és sík kép az eredmény. Van, aki nagyon fotogén - tehát szép a képeken - viszont élőben már egyáltalán nem olyan előnyös a külseje, és van olyan is, aki nem fotogén, viszont élőben előnyösebb, és persze ezeknek a különféle variációi. A lényeg, hogy egy kép igenis becsapós lehet akaratlanul is.

Belsőhöz annyit fűznék hozzá, hogy neten valóban elég sok mindent meg lehet tudni másikról, ugyanakkor mivel nincs hangsúly, testbeszéd, szemkontaktus(!) így konkrétan bárki azt hazudhat, amit akar. Szóval csak óvatosan.

2012. jún. 14. 00:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Magukból indulnak ki. Nekik csak a külső meg a pénz számít, és nem tudják elképzelni, h van akinek más is fontos lehet egy párkapcsolatban.
2012. jún. 14. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, neten simán lejön a személyiség, az írásából, mondanivalóiból simán le lehet szűrni csomó mindent, és akkor nem figyelsz az ilyen baromságokra, mint a mellméret, izomm méret stb
2012. jún. 14. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!