Lányok ti tényleg azt gondoljátok, hogy ennyire egyszerűek vagyunk?
#Ⱳhite ßelle
én is a neten ismertem meg a párom, és fogalmam sem volt róla, hogy milyen teste lehet :) mostmár persze tudom, és olyannak szeretem amilyen :)
Azért a kép lehet baromira öh... más, nem kell ahhoz direkt "csalókának" akarni. Technikailag arról van szó, hogy mi ugye 2 szemmel látunk, térbeli képet, míg a fényképező csak egy "szemmel" lát, és sík kép az eredmény. Van, aki nagyon fotogén - tehát szép a képeken - viszont élőben már egyáltalán nem olyan előnyös a külseje, és van olyan is, aki nem fotogén, viszont élőben előnyösebb, és persze ezeknek a különféle variációi. A lényeg, hogy egy kép igenis becsapós lehet akaratlanul is.
Belsőhöz annyit fűznék hozzá, hogy neten valóban elég sok mindent meg lehet tudni másikról, ugyanakkor mivel nincs hangsúly, testbeszéd, szemkontaktus(!) így konkrétan bárki azt hazudhat, amit akar. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!